2777
2789
جدی؟ وای خداروشکر میشه بیشتر واسم بگی عزیزم؟ من دیسکم پاره اس  کمردرد شدید دارم میترسم با ...

اره عزیزم من که راضی بودم شنیدم آمپول بی حسی توی نخاع تزریق میشه زن داییم که تزریق کرده بود از بعد زایمان شدیدا تا چند ماه درگیر کمر درد بود خیلی اذیت شد اما من که بیهوشی بودم راحت بودم همون لحظه داخل اتاق عمل دکترم که اومد بالاسرم بیهوشم کردن وقتی بهوش اومدم حالت منگیش اذیت شدم وتا دوسه ساعتم نذاشتن هیچی بخورم مامانم گفت تقریبا20دقیقه بیهوش بودم شنیدم بعضیا از بیهوشی سردرد میشن اما من نشدم دوبارم سز شدم اما توی هیچکدوم مشکلی از بابت بیهوشی نداشتم

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
اره عزیزم من که راضی بودم شنیدم آمپول بی حسی توی نخاع تزریق میشه زن داییم که تزریق کرده بود از بعد ز ...

الحمدالله 

خداروشکر

فقط از دردت هم میگی؟ُخیلی وحشتناکه؟

چطوری هردو رو بیهوش کردن؟

آخر همان شد که نباید میشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الحمدالله  خداروشکر فقط از دردت هم میگی؟ُخیلی وحشتناکه؟ چطوری هردو رو بیهوش کردن؟

واسه اولی اورژانسی سزارین شدم چون قبلش کیسه اب پاره شده بود ودرد داشتم مجبور شدن بیهوش کنن واسه دومی چون خودم از بی حسی میترسیدم گفتم بیهوشی.به هوش که اومدم تا دوسه ساعتی اصلا درد نداشتم گفتن تاثیر دارویه بعدش کمردرد وجای بخیه درد داشت خیلی هم سرفه میومد تکون میخوردم بخیه میسوخت اما بازم قابل تحمل بود چون مدام مسکن میدادن روز دوم سختتر شد کمردرد رفت اما جای بخیه میسوخت یعنی بلند میشدم شکمم میفتاد رو بخیه نمیتونستم تکون بخورم اما رفتم خونه با چادر شکممو بالاتر بخیه بستم هرروزم ژلوفن میخورم روز پنجم خوب بودم سرهفته هم رفتم خونم خودم کارامو انجام میدادم

واسه اولی اورژانسی سزارین شدم چون قبلش کیسه اب پاره شده بود ودرد داشتم مجبور شدن بیهوش کنن واسه دومی ...

چه جالب بوده گفتی بیهوش

و بیهوشت کردن

به من گفتن نامه بیار

خدا بهت سلامتی بده عزیزم

ممنونم که راهنماییم کردی

منم به امید خدا فردا هفته ۳۳ شروع میشه

گفتم پرس و جو کنم ببینم چطوره

خداخیرت بده خیلی استرس داشتم

چه جالب بوده گفتی بیهوش و بیهوشت کردن به من گفتن نامه بیار خدا بهت سلامتی بده عزیزم ممنونم که را ...

اره منم فکرمیکردم اجازه ندن اما دکترم گفت شما داری هزینه میدی هرکار بگی باید همونو انجام بدن واینم شد.حالا میگم شنیدم بعضیا گفتن بعدش سردرد شدن اما کمردرد نشنیدم انشالله شماهم اگر بیهوش کردی مشکلی پیش نیاد ونی نی تو به سلامت ودل خوش بغل بگیری

اره منم فکرمیکردم اجازه ندن اما دکترم گفت شما داری هزینه میدی هرکار بگی باید همونو انجام بدن واینم ش ...

توکل بر خدا

ممنونم عزیزم.

خداکنه واسه منم به خیر و خوشی بگذره.

چون‌ من بارقبلی طبیعی بودم به معنای واقعی داِغون شدم

خیلی بد بود خیلی

واست دعا میکنم عزیزم  ان شاءالله خدا کمکت کنه و بهت توانایی بده بچه خیلی استرس و دردسر داره. ...

انشالله خدا توانشو بده ممنون گلم❤❤

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من زایمانم طبیعی بود ولی تو کورتاژ بی حس شدم ، بی حسی پاهام بعد عمل وحشتناک بود خیلی سخت بود تو عمل ...

خداروشکر عزیزم

منم کمردرد دارم

سیاتیک و دیسک

واقعا از آمپول بی حسی میترسم

خداروشکر عزیزم منم کمردرد دارم سیاتیک و دیسک واقعا از آمپول بی حسی میترسم

خیلی دردناکه آمپوله بعد اونم یه خم و راست میشم کمرم درد می گیره بعد عملم اونقدر پاهام فلج بود داشتم با گریه دعا میکردم حس پاهام برگرده ب نظر من بیهوشی عالیه میخوابی بعد بیدار میشی بدون اذیت 

خیلی دردناکه آمپوله بعد اونم یه خم و راست میشم کمرم درد می گیره بعد عملم اونقدر پاهام فلج بود داشتم ...

نمیدونم دلیلش چیه همه میرن‌ بی حسی

واقعا موندم

اره منم فکرمیکردم اجازه ندن اما دکترم گفت شما داری هزینه میدی هرکار بگی باید همونو انجام بدن واینم ش ...

عزیزم ببخشید دوباره سوال میپرسم

بیهوشی روی بچتون اثر منفی نذاشت؟

من که هر دو رو تجربه کردم بی هوشی خوب بود واقعا بی حسی خیلی دردناک بود از زیر سینه فلجج بودم 

ان‌ شاءالله همیشه سلامت باشین عزیزم

ممنونم که‌ کمک کردین

اجرتون با امام حسین🥰