2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخصوصا ما که بعده یه بحران وحشتنا‌ک خدا بهمون دادش

من موقعه ای که بچه ای دومم رو باردار بودم هماتوم داشتم یعنی یه لخته خون بزرگ که حجمش از خود جنین بیشتر بود بالای جفتم بود خونریزی شدید دکتر هم امید نداشت که زنده بمونه ولی من امیدوار بودم اولش استرس داشتم ولی کم کم به خودم روحیه دادم ماشالا الان دوسالشه برامون که حرف میزنه گاهی میفتم یاد اینکه دکترهم امید نداشت زنده بمونه خدا خواست وموند حالا توکلت به خدا باشه خودش برات درستش میکنه پس استرس نداشته باش چون یکی از مضر ترین هاست

من موقعه ای که بچه ای دومم رو باردار بودم هماتوم داشتم یعنی یه لخته خون بزرگ که حجمش از خود جنین بیش ...

خداروشکر عزیزم

زنده باشه الهی😍😍

منم هماتوم‌ داشتم

جفتمم‌پایین بود

آخر همان شد که نباید میشد...
@yaas1392     وای سلااااام عزیزم خوبی قدم نورسیده مبارک چی شد یکدفعه اخه؟ باز غافلگیر ...

ببین نگم بهتره یعنی منی که تو بدترین شرایط نمیترسم گریه نمیکنم از ترس میلرزیدم

یک و نیم شب یهو انگار بادکنک بترکه تو دلم حس کردم ی چی ترکید انگار شیلینگ ابو باز کردن ازم اب میرفت 

هیچکسم نبود خب همسرم اصرار کرد بیاد گفتم بمونه پیش پسرم

اسنپ گرفتم رفتم بیمارستان دکتر خودم که نبود سفر اجباری داشت رفت سپرده بود منو دکتر دیگه ای گفتن این دکتر اینجا کار نمیکنه

پیاده رفتم بیمارستان کناری حدود ی ربع راهه قدم اولو برداشتم دردام شروع شد حالا دو شب کوچه پس کوچه تاریک تک و تنها رخت و لباسم خیس درد زایمانم دارم فقط دعا میکردم از حال ندارم 

در ورودی هم نمیتونستم پیدا کنم نیم ساعت دور خودم گشتم 😑

هیچی خلاصه تا اوضاعمو دیدن زنگ زدن دکتری که قرار بود جای دکترم سزارینم کنه جواب نمیداد زنگ زدن کشیکشون اون اومد

۴ صبح سزارین شدم با بی حسی

روز ۴ آذر ۳۷ هفته و ۵ روز

تک و تنها به شدت ترسیده دردم که داشتم تا تیغو زد دکتر گفت سر بچه کاملا تو لگنه😐

امروزم باید برم بخیه هامو ببینه 

طولانی شد دیگه همه رو ی جا گفتم

همه چی ی طرف پسرم خیلی اذیت شد و اذیت کرد با اومدن عضو جدید خیلی زیاد الان کمی بهتر شده ولی باز حساستر و لجبازتر از حالت عادیشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین نگم بهتره یعنی منی که تو بدترین شرایط نمیترسم گریه نمیکنم از ترس میلرزیدم یک و نیم شب یهو انگا ...

الهی بمیرم برات

بخدا لحظه لحظه رو تصور کردم

ناراحتت نکنم ولی همینکه الان سالم توی خونتون هستین با نی نی  باید خیییلی خدارو شکر کرد

حتما واسه خودت اسفند دود کن بخدا شیرزنی ماشاءالله

چشم بد ازت دور باشه

چقد شرایطتت سخت و وحشتناک بوده

باید از تو یاد گرفت

پسرتم مثل همه ی بچه های اول دیگه کنار میاد با شرایط

خیلی کوچیکه

یکمی زمان میبره

هیشکی پیشت نیست؟

الهی بمیرم برات بخدا لحظه لحظه رو تصور کردم ناراحتت نکنم ولی همینکه الان سالم توی خونتون هستین با ...

قربون محبتت

چرا مامانم دو روز بعدش تونست برسونه خودشو تا اخر ماه هست 

من کلا شخصیت ضعیفی ندارم ولی واقعا ترسیده بودم دردم شروع میشد تو کوچه میگفتم یا خدا اگه بیفتم از هوش برم اینجا چی 

خیلی سخت بود اینبار اوندفعه کیسه ابم چند قطره نشتی داد دردی نکشیدم اینبار یهو ترکید و دردم زود شروع شد 

ماماها خیلی هوامو داشتن دیدن تنهام یکیشون یکسره دستامو گرفته بود محکم 

خلاصه سخت گذشت خیلی خیلی 

ولی خب گذشت شکر خدا بچه هم کامل بود و مشکلی نداشت

اره پسرم روزای اول خیلی اذیت میکرد نه که خواهرشو بزنه و..ولی حساس و لجباز مدام پرخاش میکرد جیغ میزد چیز پرت میکرد اصلا ۱۸۰ درجه عوض شده بود مخصوصا رو پدرش حساستره

الان باز باباش خونه باشه اذیت میکنه ولی در حالت عادی بهتر شده

اذیتم شد خیلی مدام غصه میخورد بغض میکرد قهر میکرد

طفلی همسرم تو این مدت نشده خوب کوچیکه رو بغل کنه تمام توجهمون به بزرگه ست 

خلاصه سخته شرایط هنوز عادی نشده

خدا توان بده به همه به منم همینطور

قربون محبتت چرا مامانم دو روز بعدش تونست برسونه خودشو تا اخر ماه هست  من کلا شخصیت ضعیفی ندار ...

خدا مادرت رو حفظ کنه ان شاءالله

واقعا سخت بوده

خدا خیییلی بهتون رحم کرده

الحمدالله سلامتین

همش توی فکرت بودم

نیومدی گفتم حتما زایمان کردی اونم یهویی.

اخه پسرتم خیلی کوچولوعه الان چیزی متوجه نمیشه

خدا بهت توانایی و سلامتی بده عزیزم

وزنش خوب بود دخترگلت؟

زردی نداشت؟

خدا مادرت رو حفظ کنه ان شاءالله واقعا سخت بوده خدا خیییلی بهتون رحم کرده الحمدالله سلامتین همش ت ...

۳ کیلو بود دقیق هم وزن پسرم 😑

حالا سونو میگفت درشته 

زردی چرا 

چون من تضاد خونی دارم با همسرم  بچه هامم متضاد من میشه خونشون از شانسم🥴 من منفی ام همسر و هردو بچه مثبت 

هر دو زردی داشتن پسرم سخت تر خوب شد دستگاه اوردیم خونه دخترم ی شب بیمارستان زیر دستگاه موند شکر خدا دیگه اوکی شد خونه نیاز نشد دستگاه و ..بیاریم

۳ کیلو بود دقیق هم وزن پسرم 😑 حالا سونو میگفت درشته  زردی چرا  چون من تضاد خونی دارم ب ...

خداروشکر جوجه صحیح و سالمه

الحمدالله.

عه منم گروه خونیم منفیه

شوهرم مثبت

متضادها معمولا زردی دارن متاسفانه.خدا خودش کمکت کرده زردیش زیاد نبوده اذیت تر بشی😍😍

دکتر واسه من آمپول تشکیل ریه نوشته

امروز بزنمشون

خداروشکر جوجه صحیح و سالمه الحمدالله. عه منم گروه خونیم منفیه شوهرم مثبت متضادها معمولا زردی دار ...

حتما بزن 

انشالله سر وقت زایمان میکنی

من که دیگه حسرتش به دلم موند شسته رفته با برنامه برم بیمارستان هر دو همین جور شد🤷🏻‍♀️اینم شانس مایه

حتما بزن  انشالله سر وقت زایمان میکنی من که دیگه حسرتش به دلم موند شسته رفته با برنامه برم بی ...

اره حتما میزنم.

اشکال نداره عزیزم

جای شکرش خیلی باقیه بازم

حتما بزن  انشالله سر وقت زایمان میکنی من که دیگه حسرتش به دلم موند شسته رفته با برنامه برم بی ...

بعده زدن بتامتازون میگن حرکات بچه کم میشه

نگران کننده نیست؟

بعده زدن بتامتازون میگن حرکات بچه کم میشه نگران کننده نیست؟

من تجربه امپول بتامتازون ندارم 

ولی شنیدم حرکات کم میشه ازدکترت بپرس تاچند روز و تا چه حد حرکات کم میشه

دلم واسه لگدای نی نی تنگ شد😑😂