2777
2789
میگن با بی حسی دردت کمتره خدایا خودت راهی جلوی پام بذار

خب اره اینم هست تا اون بی حسی از بدنت در بیاد کمتر رد میکشی ولی بیهوشی تا بهوش بیایی درد شروع میشه که البته با یه پمپ درد مشکل درد حل میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی استرسی ام چون تازه گی بچه م رو از دست دادم

صلوات بفرس نفس عمیق بکش سعی کن به چیزای مثبت فکر کنی اصلا نگران اون درد زایمان هم نباش یکی دوساعته تو که میگذره زیادم مهم نیست سر باشی یا بیهوش 

یعنی اینقده میترسم بخدا نمیدونم چکار کنم

منم استرسیم ولی خیلی میتونم خودمو آروم کنم وبه اطرافیانمم ارامش بدم باور کن خواهرم هر کدوم مشکلی دارن استرس دارن سریع میان پیشم میگن گفتم یه سرم بیام پیشت یه کم آروم شم 

منم استرسیم ولی خیلی میتونم خودمو آروم کنم وبه اطرافیانمم ارامش بدم باور کن خواهرم هر کدوم مشکلی دار ...

ان شاءالله همیشه سلامت باشین.

من زایمان طبیعی وحشتناکی داشتم

واقعا بعدش افسرده شدم و داغون

درد سزارین خیلی کمتر از طبیعیه.

آخر همان شد که نباید میشد...
به چیزای قشنگ فک کن زایمان اینقد قشنگه که ترسناک نیست فقط اون چن ساعتش درد اوره بعدش لذت یه فرشته چن ...

مخصوصا ما که بعده یه بحران وحشتنا‌ک خدا بهمون دادش

آخر همان شد که نباید میشد...