2777
2789

سلام خوبین

راستش تازگی ها دارم تلاش می‌کنم ویدیو یوتیوب درست میکنم البته هنوز تا حرفه ای نشده آپلود نمیکنم چند شب پیش اولین ویدیو رو که اصلا خوب درنیومده به خواهر شوهرام نشون دادم اونام چون توی این کارن گفتن خوب درنیومده و باید تلاش کنی همسرم میگفت آبرومو میبری و فلان دیشب دوباره فیلم ساختم بهش نشون دادم دوباره بهم گفت با اون قیافت آبرو منو میبری و نونت کمه آبت کمه به کار خونت برس اینا چیه بیا برای من تیکه فیلم پیدا کن صدا بزار و با اون صورت افتضاحت مردم مسخره میکنن و.....می‌ترسید منم مثل یه عده از مثلا بلاگفا بشم که مسخره میکنن درصورتی که ایده من تو یوتیوب و چیز دیگه ای بود خیلی ناراحت شدم میگه خونت آشغال دونی مث سگ کار میکنم تو همش خوابی.......چکار کنم مثلا هم میگه زن زندگی آزادی.......دوستان اضافه کنم بی حجاب هم نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حرف بدی زده که با قیافت ابروم رو میبری میتونست بگه من دوست ندارم این کار رو بکنی 

حس میکنم می‌ترسه آقا بالاسر بشم همش میگه کار نکن .یا اگه راضی بشه یه مدت بعد نظرش عوض میشه اصلا هدف من درآمد هم نبود ولی کلا خیلی باهام بد حرف زد خاک تو سرم یاد ندارم قهر کنم