2777
2789
عنوان

برداشتن خال صورت

3409 بازدید | 14 پست

سلام دوستان میخوام چندا خال دارم رو صورتم بردارم یکی گوشتیه بقیه ن چند جا پرسو جو کردم ی اقای دکتر عمومی رو پیدا کردم که با لیزر برمیدارن دکتر خوبین ولی این کارشونو ندیدم ی دکتر دیگه ایم هست اونم عمومیه چند سال پیش برای یکی از اقوام رو برداشتن جاش نمونده خوبه بنظرتون برم این جا ها یا برم ی کلینیک لیزر پوست مو کع خالم بر میدارن؟؟

خیلی از بیماریای پوستی میترسم بنظرتون چیکار کنم😑😑

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

وای منم از اینکه سرطانی باشه میترسم

وگرنه خودمم میخوام برم خال بردارم 

ولی خیلی شنیدم رفته خال برداشته سرطانی بوده فوت شده

شما هم شنیدی؟

چرا من اینو زیاد شنیدم ؟

برای همین خیییلی میترسم 

🥰                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک عمومی اگه چندین سال می شناسید و همیشه دکتر تون بوده، مطمئن تره. 

البته کلینیک های خوب هم خوبه.

در هر حال مبارکتون باشه

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
منم‌یه خال دارم میترسم بردارم 

منم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
منم‌یه خال دارم میترسم بردارم 

منم چندساله از ترس عقب میندارزم نمیرم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

وای منم از اینکه سرطانی باشه میترسم وگرنه خودمم میخوام برم خال بردارم  ولی خیلی شنیدم رفته خا ...

ن اینو نشنیدم ینی چی اخه😭حالا چجوی باید تشخیص دادش؟

واقعا؟ پزشک متخصص پوست و مو پس؟

برا کدومش واقعا گلی!؟

اگه منظورتون پزشک عمومی هست اره، پزشک عمومی مثل پزشک خانوادهِ

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
پزشک عمومی اگه چندین سال می شناسید و همیشه دکتر تون بوده، مطمئن تره.  البته کلینیک های خوب هم ...

بله دکتری که چندسال میرم جاش برا سرما خوردگیو کارای که بشه رفت پیش ی دکتر عمومی خیلی خوبع ولی بازم ازین مریضیا میترسم هرچند گفتن سوزن لیزرو عوض میکنیمو ازین چیزا مطمعنه

من ۱۵سال پیش ۳تا خال برداشتم گوشتی بودن،با جراحی همون قسمت دور خال برش داشت،خداروشکر که عارضه ای هم ...

منم از بچگی دارم دقیقا عین خال خودمو داداشمم داره رو صورتش 

جای چ دکتری جراحی کردید 

من الان چندجا پرسیدم همشون گفت لیزر میکنن

پزشک عمومی اگه چندین سال می شناسید و همیشه دکتر تون بوده، مطمئن تره.  البته کلینیک های خوب هم ...

ممنون❤️

منم از بچگی دارم دقیقا عین خال خودمو داداشمم داره رو صورتش  جای چ دکتری جراحی کردید  من ...

اونموقع ها تو شهرستانمون لیرز هنوز اینقدر جا نیفتاده بود،نمیدونم اصلا برا خال گوشتی استفاده میشه یا نه،دکتر متخصص گوش و حلق و بینی با برد تخصیی جراحی پلاستیک بود اگه اشتباه نکنم

😊😊🙆‍♀️🙂
اونموقع ها تو شهرستانمون لیرز هنوز اینقدر جا نیفتاده بود،نمیدونم اصلا برا خال گوشتی استفاده میشه یا ...

اها خیلی ممنون از لطفتون ❤️