2777
2789

عقل کلا ب درد نمیخوره بکش بنداز دور

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد دیدم بدون ارتودندنسی هم این اتفاق افتاده به خاطر همین میگن دندون عقل رو همینطوری نکشید اگر مشکلی نداره

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
مورد دیدم بدون ارتودندنسی هم این اتفاق افتاده به خاطر همین میگن دندون عقل رو همینطوری نکشید اگر مشکل ...

بعد عزیزم من سه تا از دندونام ریختن به خاطر پوسیدگی میتونم ارتو کنم بازم یا نه

25

اگر کامل بخواید همه رو ارتودنسی کنید ممکنه مجبور بشید دندون های کشیده شده رو جایگیزین کنید با ایمپلنت که دندونپزشک با توجه جای لازم برای کاشت دندان بهتون میگه اول باید کاشت انجام بدید یا اول ارتودنسی بگم که با توجه به وضعیت فک ممکنه اصلا نیازی به ایمپلنت هم پیدا نکنید اما چون تعداد دندون های از دست رفته زیاده بعید میدونم 

اگر تعدادی از دندونهاتونه که نامنظمه میتونید فقط همونارو ارتودنسی کنید باید با توجه به محل قرار گیری دندون پزشک تصمیم بگیره  

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
کاشت دندون چنده؟

ایمپلنت دندون بستگی به جنسش داره از 7 تا 20تومن