2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرای مذهبی خیلی خودشونو تحویل میگیرن 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

از یه دختر مذهبی که یکی رو میخاس و بهش نرسید شنیده بودم میگفت کاش بهش اعتراف میکردم چون هم دختره پسره رو میخاست هم پسره ولی دختره میبینه پسره نمیاد خاستگاری به یه خاستگار دیگش جواب مثبت میده بعد ازدواجش میفهمه پسره عاشقش بوده تا الانم که شش سال از ازدواج دختره گذشته پسره هنوز ازدواج نکرده میگه دلم هنوز هم با اونه

ربطی به مذهبی نداره . اینجا کار دختر اشتباه هست فقط میتونه بعد از ابراز علاقه به چشم دوستی نگاه کنه ...

اره همینطوره من پارسال گفتم 

پسره اصلا فرار کرد قبلش خیلی خوب بود باهام 

گفت نمیخوام وابسته من بشی من یه رفتاری کنم وابستم بشز من شرایط ازدواج ندارم عذاب وجدان میگرم ...

نیومده نخوا زود بری دست به مهره حرکته😂

اینکه یه دختر ابراز علاقه کنه به نظر من خیلی هم زیباست اما متاسفانه برای جامعه ما واسه این کارها فرهنگ سازی نشده. اینکه دختری ابراز علاقه کنه حق طبیعیه اونه درست مثل پسر اما خب اینجا اکثرا جنبه‌اشو ندارن!

اگه من بودم و دختری این حرفو بهم میزد خیلی هم به دلم مینشست. البته الان دیگه دیر شده

آقا هستم !!! 🙏