2777
2789
عنوان

به کمکتون شدیــــد نیاز دارم

89 بازدید | 9 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

بچه ها یه دوستی دارم ایشون وضع مالی خوبی نداره،غرور زیادی هم داره، بعد من میخوام یه مقدار خوارکی بهش بدم، اما نمیدونم به چه بهانه ای بدم که ناراحت نشه و فکر نکنه که ترحم نکردم بهش🥲

به نظرتون بیخیال بشم؟! 

اخه خواهر و برادر کوچولو داره یکمی هم دلم پیش اوناس

به چه بهانه ای بدم پیشنهاد لطفا🙏🏼🙏🏼

بده ب یکی ببره جلوی درخونشون

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بگو ای جان چه نازن من بچه خیلی دوستدارم واسشون خوراکی بگیر

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ دوست خوبی🥺

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

همین پنجشنبه بهش بگو برای مامانبزرگ یا بابابزرگم به دلم افتاده بود مثلا سی نفر کیک و تنقلات و شیرکاکائو خیرات کنم

باید قبول کنی و فلان

و واقعا هم نیتت رو خیرات برای درگذشتگانت بذاری 

بهشون میرسه

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
بگو ای جان چه نازن من بچه خیلی دوستدارم واسشون خوراکی بگیر

اخه خوراکی هایی که قراره بدم بادوم و گردم هست،😅داداشش اول دبستانه میخوام مدرسه که میره یه چیز سالم بخوره، ینی همینجوری بدم؟ 🤕