2777
2789
عنوان

کسی بوده یبوست مزمن داشته باشه

528 بازدید | 18 پست

چن وقته درگیرشم اما فک میکردم شاید مث هر مریضی دیگه ای اینم چن روز باشه و خوب بشم،گفتم حتما بخاطرِ سبک غذاهامه و زود گذره و خوب میشم ولی میبینم اصلا خوب شدن‌نداره و حتی دارم بدتر میشم و زخم هم شدم.

برم دکتر خوب میشم به نظرتون؟

دیر نشده؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

ناشتا آب گرم و خاکشیر بخور

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

برو دکتر من سه ساله درگیرم ای خوب میشم ای باز همون حال

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر من سه ساله درگیرم ای خوب میشم ای باز همون حال

تو هم خون میاد بعضی وقتا؟

از داخل زخم شدم😔

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

مرسی عزیزم کاش بشه درمان شم

انجیر خیس خورده عااااالیه و بشدت خوشمزه

منم یه مدتی درگیر بودم 

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)

اینم منم ازش جواب گرفتم👌🏻👌🏻

برای جوشام دکتر گفت بخاطر اینه دلت کار نمیکنه

هر روز صب ناشتا خاکشیر و ترنجبین با آبجوش میخوردم

ترنجبین نمیدونم برا صورته یا یبوست  ولی هرچی هست یکم شیرینی بهش میده و بوی خیلی خوبی هم دارن با هم

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)

روده هاتون سرده. 

پسر من هم یوبوست داشت دکتر خیراندیش بهش این نسخه رو دادن

صبح ناشتا یک لیوان عرق نعنا و یک قاشق چایخوری بارهنگ رو روی شعله کم بذارین آروم آروم قل بزنه 10دقیه.بعد خاموش کنید و عسل بزنید وقتی خنک شد

عسل، خاکشیر کره گاو محلی اگه نبود بازاری(هرکدام مثلا یک قاشق مخلوط کنید) شب قبل خواب یک قاشق میل کنید. تو یخچال نگه داری کنید

صبح ناشتا آبجوش ولرم بخورین

یبوست ام الامراضه به فکر درمان باشید

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
برو دکتر  درمان کن   ،،،اگه درمان نکنی باعث سرطان روده بزرگ میشه  یکی از فامیلای ...

چرا؟😨

خب به هرحال با هر دردی بوده تخلیه میشه که.نمیمونه داخل که😟

روده هاتون سرده.  پسر من هم یوبوست داشت دکتر خیراندیش بهش این نسخه رو دادن صبح ناشتا یک لیوان ...

ممنون عزیزم.بعد درمان میشم‌یا باید همین دستور رو ادامه بدم تا همیشه؟