2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بچه با مادرش اختلاف سنی  چند دهه داره ولی با خواهر یا برادرش اختلاف یک دهه داره و بچه اول ن ...

این برای همه عمومیت نداره وهیج ضمانت اجرایی پشتش نیست همکلاسی پسرمن مادرش ۶۵ سالشه و بچه سوم هم هست اما نمیخواد بامادرش بیاد مدرسه میگه خجالت میکشه اکثرا با همسایه میاد توی جلسه

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
تنها چیزی کخ میدونم تک فرزندی خیلییییی بده خیلیییی تمام فشار روحی روی یک بچه س هز بچه ای حداقل ...

عزیزم بایدی در کار نیست

بچه دار شدن بسیار کار عظیمیه باید همه ی جوانبو سنجید

پدر من ۶۵  سالشه ، من ۲۵  همیشه میگم کاش پدرم جوون تر بود  حرف  منو میفهمید &n ...

خواهر یا برادر نداری؟

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

این برای همه عمومیت نداره وهیج ضمانت اجرایی پشتش نیست همکلاسی پسرمن مادرش ۶۵ سالشه و بچه سوم هم هست ...

اصلا از دیدگاه بچه نگاه نمیکنن  ، فقط میگن بیار بیار 

Aban 

این جا جای خوبی برای پرسیدن این سوال نیست شما لحن صحبت کردن بعضی ها رو ببین... اینجا باید زیر 25 دوت ...

نه اینجا زیر بیست پنج بیاری بچه ظلمه به خود چهل پنج بیاری ظلمه به بچه بعدم یکی بگه سی پنج ازدواج نکردم دیره همه میگن نه چه مشکلی داره درست بخون پیشرفت کن دیر نمیشه بعد همون طرف میشه این که بپرسه چهل پنج بچه بیارم همه میگن نه بعد ادم چیکارکنه بنظرمن هرکس شرایطش بسنجه مردم براهمچی یک اما دارن 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

بچه ها از زاویه بچه ها هم باید به این قضیه نگاه کرد

همه از زاویه مادر نگاه میکنید

خوب معلوم میشه آورد 

اما هر بچه ای یه مادر جوان سرحال میخواد این واقعیتی هست 

دیگه 

هی هم نگید وای فلانی تو ۶۰سالگی زایید بچه ش پرفسور

مگه قرار کارخونه دانشمند سازی بزنه هرکی بچه آورد

مهم زاویه های دیگه هم هست

واقعا سن فقط عددنیست 

اون انرژی که ۳۰ سالگی داری ۴۰ نداری

حالا نه اینکه پدرمادرای ۳۰ ۲۰ ساله با بچشون شلنگ تخته میندازن والا همه عصبی و بداخلاقن مگه ب ...

خب دیگه مشکل همینه و بدتر هم میشه من خودم ۳۰ سالگی بچه دار شدم الان ۳۶ سالمه واقعا روانم نمی‌کشه حالا اون سن دیگه چی میخواد بشه این فقط ظلم به بچست 

عزیزم بایدی در کار نیست بچه دار شدن بسیار کار عظیمیه باید همه ی جوانبو سنجید

عزیز من چرا اینقدر قضیه رو بزرگ میکنی

مادربزرگ من ۶ تا بچه داشت تک و تنها بزرگ کرد همه پزشک و پرستار

اونم نسل قدیم

حالا بزرگ کردن ۲ تا بچه اونم واسه یه ادم ۴۵ ساله اینقدر سخته ؟!!!!!!

[QUOTE=319827712]سر پیری و معرکه گیری  تا حالا کجا بودی یادت نبود[/QUOTE😒

ببین عزیزم بنظرم اگه پولش رو داری فکر خیلی خیلی خوبیه اگه  در توانت هست 

و اینکه حتما  زیر نظر یک متخصص و اینکه نثل ivfکه تخمک و اسپرم رو میگیرن و از نظر ژنتیکی بررسیش میکنن و بعد عمل لقاح و بعد در رحم جایگزین میکنن حتما تز این روش استفاده کن که خدایی نکرده بچه مشکلی نداشته باشه و خیالت هم راحت باشه 

ببین بچه دوم  اصلا یه چیز دیگه است واقعا خونه رو گرم صمیمی میکنه البته بازم تاکید میکنم اگه دستت به دهنت میرسه هاااا

لایککککککککک نکننننننننن  🙃