2777
2789
بله خوبه اما فکر کن اون بچه هم ِآیا اختلاف سنی ۵ دهه رو با پدرومادر قبول داره ؟ 

اون بچه با مادرش اختلاف سنی  چند دهه داره ولی با خواهر یا برادرش اختلاف یک دهه داره و بچه اول نیست مه مرکز توجه والدین باشه اتفاقا اینجور بچه ها خیلی به روز تر هستن چون در حقیقت دوتا مادر داره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی نه خیلی زود و نه دیر ۴۵ دیگه خیلی زیاده کسی که ۳۵ ازدواج میونه دیگه ۱۰ سال نباید طولش بده با ...

حالا نه اینکه پدرمادرای ۳۰ ۲۰ ساله با بچشون شلنگ تخته میندازن

والا همه عصبی و بداخلاقن

مگه به سن و ساله

این جا جای خوبی برای پرسیدن این سوال نیست شما لحن صحبت کردن بعضی ها رو ببین... اینجا باید زیر 25 دوتا بچه بیاری حالا مهم نیست خونه دار باشی و نهایت یه دانشگاه آزادم رفته باشی 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

هیچ مشکلی نداره..

پشیمونیش بعداً خیلی خیلی بیشتر هست..

الان اغلب تو همین حدودا بچه آوردن و هیچ مشکلی هم ندارن..

گاهی یک مادر ۶۰ ساله خیلی سرحال تر از یک مادر ۳۵ ساله س بستگی به شخص داره... 

در ضمن شما یک فرزند دیگه هم دارید که به امید خدا میشه همدم این یکی هم شما هستید هم اون یکی پس مشکلی ندارن..

حتما حتما حتما اقدام کنید...دیدم که میگم گفتن دیره نیاوردن الان کلی پشیمون هستن...به بچه اولتون فکر کنید اون هم حق داره خواهر برادر داشته باشه 

اخه خب همه دلشون بچه میخواد . یا مثلا پدر و مادر خودمون  یا همسرمون دلشون نوه میخواد.  پس ...

برای رسیدن به کمال فردی و داشتن یه همراه خوب ازدواج میکنیم 

بچه داشتن فقط یکی از جنبه های ازدواج هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
آزمایشش به چه صورت عزیزم  من چهل هستم یمدت زد به سرم دومی بیارم یکی دو بارهم اقدام کردم  ...

آزمایش خون هست بگین دکتر براتون مینویسه 

پریودم قطع شده با هزار تا دارو گیاهی و شیمیایی برگشته فعلا

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
وا  مگه میشه   فکر کن بچه ۶ سالشه  و مادر ۵۱ 😵😵 بیچاره بچه

این هست تازه سندرم داونم احتمالش بالاست تو این موارد

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

اینجا برا همچین سوالی خوب نیست چون اکثرا سن خیلی کم مادر  شدن و نهایت ۲۵ سالگی بچه آوردن معلومه ۴۵ براشون خیلیه ولی تو جامعه زیاد دیدم به هر حال آدم تا بخواد درس بخونه سر کار بره وضع مالیش خوب بشه بعد ازدواج کنه و بچه بیاره میشه همین سن و سال 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

عزیزم منم سی و هشتم و ذخیرم کم شده.شما دنبال معالجه هم رفتین؟

گفتن باید اهدایی بگیری بیخیال شدم

ذخیرتون چنده شما؟ چندتا بچه دارین؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁