2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه زیر نظر پزشک باردار بشی خیلی هم خوبه الان خیلی از دخترا تو سن بالا ازدواج میکنن و طبیعیه که بارد ...

بله خوبه اما فکر کن اون بچه هم ِآیا اختلاف سنی ۵ دهه رو با پدرومادر قبول داره ؟ 

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
جدی؟؟؟ همسرتون مشکلی ندارن؟؟

نه چه مشکلی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
به نظرم سخت میشه باردار شد  من ۳۸ خواستم اقدام کنم دیگه ذخیره نداشتم  اگه حوصله داری به ...

چندتا داری بچه

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
این کار رو نکن واقعا بچه گناه داره.اصلا بحث سالم بودن مادر و فرزند در بارداری و بعد از به دنیا اومد ...

وا چه حرفا الام دخترا ۴۰ سالگی ازدواج میکنن وقتی ۵۸ سالشون بشه بچشون دیپلم میگیره

پس همه ۴۰ ساله ها باید بیخیال بچه بشن

خوب مادر جوون باشه میگن نیار دیر بیار سنت کمه خوش باش اگه ادم سی سال بچه اول بیاره دومی بخواد تفاوت ...

بله ولی نه خیلی زود و نه دیر ۴۵ دیگه خیلی زیاده کسی که ۳۵ ازدواج میونه دیگه ۱۰ سال نباید طولش بده باید سریع بچه بیاره مگه فقط صرفا تولید مثل مهمه؟ اون بچه پدر و مادر سرزنده میخواد بنظرت بچه ۲۰ ساله باید مادر ۶۵ ساله چه رابطه ای میتونه داشته باشه چه حرف مشترکی چه تفریح و حیجاناتی؟ اصلا آدم اون سن حال سر و کله زدن داره؟ 

بخدا خودش تعریف کرد ماکه همراهش نبودیم فکر کن البته بگم دخترش فوق العاده ناز و زیبا واصلا چهره ش به ...

ما دبیرستانی  بودیم  ، مادر دوستم  ۶۰ ساله بود

فکر کن  دختر ۱۵ ساله  مادرش ۶۰ سال

اصلا اخلاقا زمین تا اسمون فرق داشت 

مادرش پیر بود امده بود جلسه اولیا

SHREEM

آزمایش  دوسال هم گذشته دیگه باردار نشدم

آزمایشش به چه صورت عزیزم 

من چهل هستم یمدت زد به سرم دومی بیارم یکی دو بارهم اقدام کردم 

اما مجدد پشیمان شدم گفتم دیگه دیر 

برام جالب بدونم ذخیره تخمدانم چقدر

شما پریود میشی؟

[QUOTE=319827712]سر پیری و معرکه گیری  تا حالا کجا بودی یادت نبود[/QUOTE😒

بستگی به بدنت داره واینکه از نظر مالی اوکی هستی یا نه ،منم یه دختر دارم ۴۱ سالمه دلم میخواد دومی داشته باشم هم ظاهر خیلی خوبی دارم هم از لحاظ بدنی میدونم کم نمیارم ولی از نظر مالی میدونم اذیت میشم پس ریسک نمیکنم ولی دومی خیلی مزه داره