اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خوب مادر جوون باشه میگن نیار دیر بیار سنت کمه خوش باش اگه ادم سی سال بچه اول بیاره دومی بخواد تفاوت ...
بله ولی نه خیلی زود و نه دیر ۴۵ دیگه خیلی زیاده کسی که ۳۵ ازدواج میونه دیگه ۱۰ سال نباید طولش بده باید سریع بچه بیاره مگه فقط صرفا تولید مثل مهمه؟ اون بچه پدر و مادر سرزنده میخواد بنظرت بچه ۲۰ ساله باید مادر ۶۵ ساله چه رابطه ای میتونه داشته باشه چه حرف مشترکی چه تفریح و حیجاناتی؟ اصلا آدم اون سن حال سر و کله زدن داره؟
[QUOTE=319827712]سر پیری و معرکه گیری تا حالا کجا بودی یادت نبود[/QUOTE😒
بستگی به بدنت داره واینکه از نظر مالی اوکی هستی یا نه ،منم یه دختر دارم ۴۱ سالمه دلم میخواد دومی داشته باشم هم ظاهر خیلی خوبی دارم هم از لحاظ بدنی میدونم کم نمیارم ولی از نظر مالی میدونم اذیت میشم پس ریسک نمیکنم ولی دومی خیلی مزه داره