2777
2789
این ووضوع ربطی به سن مادر نداره منم یه دوست داشتم بیست و پنج سالش بود ولی پسرش میگفت خجالت میکشم میا ...

خب اون موضوع جداگانه هست چون همیشه بزرگترا حامی کوچکترا نیستن و ضرب المثل مرغ همسایه ایتجا اصلا کاربردی نداره سن بالا دیگه غاز نیست 

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
خب شما اینجوری هستی حالا همه ۳۶ ساله ها شبیه شما هستن؟ شرایط زندگی شما مثل بقیه س؟

حالا رو حساب حرف ایشون بچه میارن یا  نمیارن؟ این نظر من بود شما ۵۰ سالگی بچه بیار یکی دیگه هم۱۵ سالگی اینجا داریم صحبت میکنیم منم نطرمو طبق شرایطم دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ۲۵ سالمه ،پدرم ۶۵  ساله طرز فکرامون خیلی متفاوته ، مثل نسل و دهه خودش فکر میکنه اصلا ...

بله چون دیدم درک می کنم 

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
حالا رو حساب حرف ایشون بچه میارن یا  نمیارن؟ این نظر من بود شما ۵۰ سالگی بچه بیار یکی دیگه هم۱۵ ...

همه میدونن فاصله سنی زیاد خوب نیست  ، فقط دلیل میارن  ...بیخیال

Aban 

یه جوری بعضیا میگن کار عظیم فلان حالا انگار چیکار دارن میکنن همین نسل دهه نود که مثل گودزیلا هستن ...

مسئولیت فرزنداوری و خوب بزرگ کردنش اصلا به راحتیه که شما تصور میکنید نیییییییییست جانم

مسئولیت فرزنداوری و خوب بزرگ کردنش اصلا به راحتیه که شما تصور میکنید نیییییییییست جانم

چون اونایی که تز میدن اکثرا متاهل نیستن فقط بعضی اهداف رو که حالت تبلیغی داره دنبال می کنن

خب اون موضوع جداگانه هست چون همیشه بزرگترا حامی کوچکترا نیستن و ضرب المثل مرغ همسایه ایتجا اصلا کارب ...

ببین بهتر منطقی باشیم الان ما تو جامعه ایی زندگی میکنیم که ازدواج تو سن پایین رو حماقت میدونن و به خاطر همین دیدگاه غلط سن ازدواج تو کشور ما بالا رفته در عوض سن فیزیکی پایین اومده الان مادر ۴۵ ساله به موقع پرید میشه و به کمک پیشرفت و وجود پزشکان در زمینه پوستی  و هم چنین عملای جراحی که البته مورد پسند خیلیا نیست ولی خوب واقعیته مادر ۴۵ ساله هم زیبایی های خودش رو داره  

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببین بهتر منطقی باشیم الان ما تو جامعه ایی زندگی میکنیم که ازدواج تو سن پایین رو حماقت میدونن و به خ ...

اون ظاهر ادمهاست 

باور بفرمایید با تغییر هر دهه کلی تغییرات رخ میده

متاسفانه خیلی ها توانایی زایش رو با لزوم زایش اشتباه میگیرن

بچه رو ۵ سال اول میشه راحت بزرگ کرد

ولی توی ایران وقتی ۵ سال رو رد کرد میگن دیگه جیشش رو میگه یعنی از آب و گل دراومده

غافل از اینکه تربیت اجتماعی تازه بعد از اون شروع میشه

یعنی وقتی این مادر ۵۰ ساله است

چند تا ۵۰ ساله اطرافمون کاملا به روز هستند؟

همین چند سال قبل که آموزش مجازی شد چه حجمی از مادرها بلد نبودن کاربری شاد رو مدیریت کنن

علم داره سریع رشد میکنه

منم میتونم الان بچه بیارم

تا ده سالگی اش هم دورش بگردم و عشق کنم چون بچه خیلی شیرینه

ولی بعد از اون یا باید خودم زور بزنم به روز باشم تا بچه ام امل حسابم نکنه یا بار بچه رو بندازم روی اون بچه ۸ ساله 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم