تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
برو لز اول همه نهلیی هارو امتحان بده وگرنه ترازت افتضاح میشه عزیزم من از روی تجربه و دلسوزی میگم وگرنه رقیبمی میگم بدرو اصلا خراب کنه
تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍
من دیپلم ریاضی به نقشه کشی بودم۳تاکتاب امتحان دادم
بهداشت مدارس،قانون کارویکی دیگه یادم نیست
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من دیپلم ریاضی به نقشه کشی بودم۳تاکتاب امتحان دادم بهداشت مدارس،قانون کارویکی دیگه یادم نیست
اگر برعکس بود باید همهی تخصصی های ریاضی و امتحان میدادین آخه الکی ک نیست. منتهی من میخوام ببینم ریاضی آمار ک شبیه تجربی یا عربیشون هم تطبیق میخوره. برا همین تاپیک زدم
نهایی ها تخصصی هارو میدم. میخوام بدونم چیزی میمونه جز کتاب های نهایی؟ فقط ببینم کدوم د ...
چرا متوجه نیستی میگم تطبیق نزن میفهمی ۵۰ درصد نهایی تراز کنکوره؟؟؟؟ مثلا اگ دینی روتطبیق بزنی نمره ۲۰ تو برابر با نمره ۱۵ امسال میشه تراز خیلی کمی بهت میدن همرو ازراول چه اختصاصی چه عمومی امتحان بده انقد سخته فهمیدنش؟ اه تو چجوری با این ای ویو میخوای قبول شی
اگر برعکس بود باید همهی تخصصی های ریاضی و امتحان میدادین آخه الکی ک نیست. منتهی من میخوام ببینم ریا ...
نخیر😁😂
اونم همینطوری
کلا۳تاکتاب بیشتربهت نمیدن