چند روزی از هم دور باشن بهتره.بعدش میتونی اشتی شون بدی.چندین بار این اتفاق توی خانواده ما افتاده و تا مرز طلاق پیش رفت مادر پدر.هر کدومشونم شکایت اون یکی رو پیش من میکرد.منم میگفتم حق با توهه به دو طرف🤦تا اخر چند هفته ای جدا بودن بعدش بردمشون که مثلا رو در رو حرف بزنن یه جعبه شیرینی هم گرفتم رفتیم پیش بابا که دیدم اشکش در امد همون ادمی ک میگفت با مادرت بیایی خونه رو بهم میریزم.خیلی وقتا غرورشون باعث میشع پا فشاری کنن روی تصمیم اشتباه.حرف کسی رو گوش نکن اگر میگن بزار جدا بشن.
اگر بچه ها تو اختلافات بمونن وهی شاهد درگیری والدین باشه زودتر له میشن هرچند اگر ظاهرا نشون نده
خب شما درست میگی..من هم نگفتم که امیدوارم پدر و مادرت جدا نشن ازهم..فقط از خدا خواستم هرچی که خیر و صلاحه هم برای خودش و خانوادش بیاره..اگه خیر توی جدا نشدنه.،امیدوارم جدا نشن..وگرنه جدا بشن..فقط براش دعا کردم در هردوحالت امیدوارم ایشون قربانی و له نشن
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱