2777
2789
عنوان

واقعا تو شرایط خوبی نیستم....

98 بازدید | 10 پست

مامان بابام دارن سر موضوع بی خود از هم طلاق میگیرن؛مامانم دنبال وکیله و بابام نمیدونه؛امتحانای میانترم شروع شده و من اصلا نمیتونم تمرکز کنم

تمرکز ب درک؛من دلم نمیخواد مادر پدرم جدا بشن،😥

اما تو بمون برام....تا با صدای بی صدا بگم برات! تنها امید من به این دل خراب،تویی....

حق داری ولی اجازه نده جدا شدنشون تو روحیت تاثیر بزاره

حداقل امتحانتتو خوب بدی

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوناسالهاست دارن زندگی میکنن پس نمیتونه بیخودباشه

به قرآن دیگه نمیکشم؛یهو خودم و میکشم راحت بشم...

اما تو بمون برام....تا با صدای بی صدا بگم برات! تنها امید من به این دل خراب،تویی....

من تو اوج اختلافات پدرمادرم 

با یکماه درس خواندن بدون هیچ کلاس کمکی و مشاوری 

فوق لیسانس قبول شدم 

اهمیت نده اونا زندگیشون کردن و نذار آینده ت درگرو زندگی اونا باشه

اتفاقا باید درس بگیرید از زندگی اونا و انتخاب درست کنید

امیدوارم هرچی خیره خدا برای خودت و خانوادت بیاره❤️🌺 امیدوارم این وسط شما له نشین...

اگر بچه ها تو اختلافات بمونن وهی شاهد درگیری والدین باشه زودتر له میشن هرچند اگر ظاهرا نشون نده

چند روزی از هم دور باشن بهتره.بعدش میتونی اشتی شون بدی.چندین بار این اتفاق توی خانواده ما افتاده و تا مرز طلاق پیش رفت مادر پدر.هر کدومشونم شکایت اون یکی رو پیش من میکرد.منم میگفتم حق با توهه به دو طرف🤦تا اخر چند هفته ای جدا بودن بعدش بردمشون که مثلا رو در رو حرف بزنن یه جعبه شیرینی هم گرفتم رفتیم پیش بابا که دیدم اشکش در امد همون ادمی ک میگفت با مادرت بیایی خونه رو بهم میریزم.خیلی وقتا غرورشون باعث میشع پا فشاری کنن روی تصمیم اشتباه.حرف کسی رو گوش نکن اگر میگن بزار جدا بشن.

اگر بچه ها تو اختلافات بمونن وهی شاهد درگیری والدین باشه زودتر له میشن هرچند اگر ظاهرا نشون نده

خب شما درست میگی..من هم نگفتم که امیدوارم پدر و مادرت جدا نشن ازهم..فقط از خدا خواستم هرچی که خیر و صلاحه هم برای خودش و خانوادش بیاره..اگه خیر توی جدا نشدنه.،امیدوارم جدا نشن..وگرنه جدا بشن..فقط براش دعا کردم در هردوحالت امیدوارم ایشون قربانی و له نشن 

...

عزیزم شما حس ششمی؟

توروخدا سوالمو جواب میدی؟؟

سیدعلیرضا بهم برمیگرده؟؟

توروخدا تمرکز کن عزیزم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱