2777
2789
عنوان

زایمان

156 بازدید | 18 پست

خانومهایی ک الان موقع زایمانشون هست یا قصد بارداری دارید حتما تو کلاسای بارداری شرکت کنید ورزشایی ک میدن خوبه برای زایمان 

کف لگن تقویت میشه پرینه پاره نمیشه خودتونم زیاد اذیت نمیشید خیلی پیاده روی کنید ولی فشار بخودتون نیارید زیادم نخابید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه سوال،در روز چندتا لیوان گل گاوزبان میتونم بخورم؟هفته ۳۹ هستم‌ میخوام دردام شروع بشه

سلام عزیزم انشالله بسلامتی زایمان کنی عرق کاسنی بخور نصف لیوان واس زردی بچه

ولی گل گاوزبانو نمیدونم بزن تو اینترنت یا یک تاپیک بزن درموردش

سلام عزیزم انشالله بسلامتی زایمان کنی عرق کاسنی بخور نصف لیوان واس زردی بچه ولی گل گاوزبانو ن ...

ممنون عزیزم خدا کنه دردام شروع بشه حالا یا طبیعی یا نشد سزارین کنن راحت بشم خیلی خسته شدم کمر درد و زانو درد شدید دارم خیلی ناجوره نمیتونم تحمل کنم 

ممنون عزیزم خدا کنه دردام شروع بشه حالا یا طبیعی یا نشد سزارین کنن راحت بشم خیلی خسته شدم کمر درد و ...

دیگ صبر ب پایان اومده تا هفته چهل هم وقت داری اصلا نگران نباش اره درد هاش بشدت کلافه کنندس چون بچه داره فشار میاره

میخای طبیعی زایمان کنی یا سز

از طبیعی میترسم ولی کلا میگن اول طبیعی بعد نشد سزارین،اما الان انقدر خسته شدم میگم کاش دردم بگیره برم حالا یا این میشه یا اون امروزم یه ساعت راه رفتم الان کمرم داغوووووونه اصلا پامو نمیتونم تکون بدم دردش میگیره تا کمرم 

ممنون عزیزم خدا کنه دردام شروع بشه حالا یا طبیعی یا نشد سزارین کنن راحت بشم خیلی خسته شدم کمر درد و ...

عزیزم اصلا بخودت فشار نیار هیچ کاری نکن انرژیتو حفظ کن پروسه زایمان طولانی خسته میشی رمق برات نمیمونه تامیتونی سینه هاتو با روغن زیتون یا کرمی چیزی ماساژ بده تا غدد شیری تحریک بشن اگرم بعد زایمان شیرت نیومد اصلا نگران نباش عادیه تا یک هفته ببعدش غدد شروع به تولید شیر میکنه  دم کرده دانه رازیانه شنبلیله خیلییی زیاد شیر تولید میکنن امتحان کن حتما

از طبیعی میترسم ولی کلا میگن اول طبیعی بعد نشد سزارین،اما الان انقدر خسته شدم میگم کاش دردم بگیره بر ...

نباید زیاد پیاده روی کنی عزیزدلم اره طبیعی باید درد بکشی تا بچه میاد پایین دردش زیر دلته مثل پریود بعدش خیلی بیشتر میشه به توصیه من تو بیمارستان هی ابگرم از شیر روی شکمتو خودت بریز خیلی آروم میشی خیلییی من بیمارستان معمولی بودم ولی اب میریختم بخدا اروم میشد ولی نمیزاشتن رفتارشون بد بود

ممنون عزیزم از راهنمایی هات

خواهش میکنم عزیزدلم دورت بگردم 

اونقد برات خوشحالم نمیدونی چ خوشحالی برات توراهه

هرمشکلی داشتی بیا بخودم پیام بده خوشحال میشم کمکت کنم

نباید زیاد پیاده روی کنی عزیزدلم اره طبیعی باید درد بکشی تا بچه میاد پایین دردش زیر دلته مثل پریود ب ...

خیلی میترسم اوایل گرم بودم الان دارم میفهمم چ غلطی کردمممممم ولی تصمیم گرفتم تک فرزند بمونه بچم😁مطمئنم بعد زایمان به تصميمي که گرفتم پایبند بمونم

خیلی میترسم اوایل گرم بودم الان دارم میفهمم چ غلطی کردمممممم ولی تصمیم گرفتم تک فرزند بمونه بچم😁مطم ...

من اولاش ریلکس بودم و از طبیعی نمیترسیدم 

بعدش کیسه ابم صب پاره شد ظهر رفتم بیمارستان روتخت خوابیدم کمربند نبض و قلب بچه دورشکمم پیچیدن و فک کنم آمپول فشار زدن تقریبا دو ظهر دردام کم کم شرو شد دردای بدیه ولی همش سعی کن ب این فک کنی ی ساعت بعد یا چن ساعت بعد عزیزکت تو بغلته هی نفسای عکیق بکش زیاد سروصدا نکن فقط زور بزن چون انرژیی واس اخرا نداری و اینم بگم نزار هر آشغالی دست تو واژنت کنه با اون ناخنای کاشته بلند هر کدوم میرن میان تفریحی دوس دارن دست تو واژن کنن بحساب ببین دهانه رحم چند سانت واشده ولی بگو فقط دکترم ببینه