2777
2789
عنوان

از دخترم خیلییی دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 131 پست
اصلا از حرفات و لحنت خوشم نیومد  یعنی چی بی مسعولیتی؟؟؟چه ربطی داره ؟؟مگه چیکار کرده؟؟؟ یع ...

نگفتم تو خوشت بیاد بچه ها تو مدرسه یا تلوزیون این چیزارو یاد نمیگیرن.بی مسعولیته چون نمیگه حتما من اشتباهی کردم از ی بچه ۷ ساله ناراحت شده همینجوری تربیت بچشو گردن نمیگیره و واکنش غلط نشون میده و اون بچه نوجوون ک بشه نمیخوان سر ب تن هم باشه

تبریک میگم تو ی مادر بی مسعولیتی اینا چه رفتاراییه ک نشون دادی؟رفتی اتاق باهاش دعوا کردی نشستی گریه ...

دقیق باید چکار میکردم؟

در اتاق خونه مردم رو میکوبه بهم

بشینم نگاش کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا توقع نداشتم احساس میکنم خرد شدم از اینطرفم مادرشوهرم زنگ زده شوهرم اون دیوونه ماشین رو برده و ...

😅😅😅ببخشیدخندیدم همیشه مامانم به من میگه دیوونه🤣🤣ماهازیادی حساسیم عزیزم بیخیال

دقیق باید چکار میکردم؟ در اتاق خونه مردم رو میکوبه بهم بشینم نگاش کنم؟

اولا ک نباید باهاش قهر میکرد ک اون بره در بکوبه گفت ک بچش عذرخواهی کرده باید میگف باشه اما خیلی کار زشتی کردی قول بده دیگ تکرار نکنی همین!

قهر فقط پنج دقیقس .....بیشتر از پنج دقیقه را میدونم نفرت مادر فقط در دل بچه میفته .هر چی زحمت کشید ب ...

نفرت نمیره تو دل بچه میدونه مادرشه بچه از مادر کینه نمیگیره هیچوقت

بذار یه چیزی بهت بگم تلخه ولی واقعیت تو مادر با اقتداری نیستی یعنی چی زد قفسه سینم و رفتم اون طرف ن ...

بزنه تو گوش بچه ۸ ساله؟ این چ راهکاریه بچه از مادرش زده بشه دور بشه شما پاسخگویی ؟؟ بابا بچشه دشمنش ک نیس

گوشی شما هنگ کنه میکوبیش ب دیوار خوردش میکنی؟ نه میبری تعمیرش میکنی. بچه هم همینه با پیچیدگی بیشتر. باید راه درستو نشونش دادبا صحبت 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بدتر قهر استارتر و احساسی بازیش در اینده کار دستش میده.من خودم نمونه یک ادم قاطی شدم .بابام احساسی م ...

من خودم قبول دارم از لحاظ روانی سالم نیستم

از ۵ سالگی مادرم مرد

بابام با بدترین تنبیه‌ها بزرگم کرد در حد کتک با کابل برق دولا

الانم چندساله بخاطر اینکه برخلاف میلش حرف زدم باهام قهره من فقط خودمم و خودم

سعی کردم بهترین مادر باشم اما گاهی دیگه از کوره در میرم 

الانم که با این کار دخترم حسابی بهم ریختم احساس میکنم بی‌کس ترین و تنهاترین ادم دنیام

درسته کار دخترتون اشتباه بوده ولی در نظر بگیرید شما در مورد ی بچه هفت ساله دارید صحبت می کنید .به نظر من نباید بچه رو میذاشتید و خودتون می رفتید .باید همون جا با بچه صحبت می کردید حالا یکی تون کوتاه میومدید .راستشو بگم من دلم برای دخترتون سوخت .

همون جا میگرفتی یه سیلی میزدی بهش کی گفته بچه نباید کتک بخوره همین روانشناسای بی مغز ب شما اینا رو گفتن ک الان بچه انقد نفهم و مزدور و ببخشید مادر و پدر رو ب ان خودشونم حساب نمیکنن دیگه

بعد ک زدیش میبردی خونه و محححححکممم باهاش حرف میزدی و میگفتی دفعه آخرته از این غلطا میکنی حالا از جلو چشمم گمشو نمیخوام ببینمت بعدشم اصلا قهر نمیکردی و ناراحت نمیشدی و هر وقتم اومد باهات حرف بزنه اتفاقا با روی باز جوابشو میدادی 

نفرت نمیره تو دل بچه میدونه مادرشه بچه از مادر کینه نمیگیره هیچوقت

یا خدا😐😐

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شما روانشناسی کودک خوندید؟ میدونین بی تفاوتی و قهر این زمان بدترین راهکاره😐

مادر بحثش فرق میکنه کسی از مادر ناراحت نمیشه منظور منم فقط برای مدت کوتاه چند ساعته بود