2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوابی؟

نزدیک بیست روز پیش خواب دیدم یه دختر خانم اومد یه عطر بهم داد و گفت که اینو حضرت علی برات فرستاده چونکه زیاد صداش زیادی  گفته حاجتتو براورده میکنم منم با کلی خوش حالی گفتم کی ؟اولش ممانعت میکرد ولی بهش اصرار کردم گفت ده پونزده روز دیگه  ،ولی...😔

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
چی دیدی؟؟ چه زمانی دیدی ؟؟ قبل خواب چه افکاری داشتی ؟؟ خیلی چیزا تاثیرداشته توی خوابت که به تعبیرهم ...

یه ساعتی بعد اذان صبح بود

نزدیک بیست روز پیش خواب دیدم یه دختر خانم اومد یه عطر بهم داد و گفت که اینو حضرت علی برات فرستاده چو ...

😍😍😍چرااینقدبیتابی میکنی شک نکن که حاجتروایی زمانش دست خداست ولی بهت دادن ، فقط توکل کن وبسپاربه خودش زمانش برسه میبینی که گرفتی ازشون🥰

😍😍😍چرااینقدبیتابی میکنی شک نکن که حاجتروایی زمانش دست خداست ولی بهت دادن ، فقط توکل کن وبسپاربه خ ...

از عطر هم کلی زدم قد دستمو لباسام اینا گفتم ماله حضرت علی بوده نمیدونی چقد خوشحال بودمو این پونزده روز رو چطوری گذروندم به امید حاجتم😔

تایم خوابت عالیه بعدازنمازصبح اغلب خوابها تعبیرمیشن و واقعی هستن...ببین من ازحضرت علی معجزه دیدم به ...

با اینکه چهار پنج روز از اون پونزده روز میگذره ولی دلم یجوریه انگار که حتما حاجتمو میدن کاش اون روز خیلی زود برسه😔

اون ۱۵ روزبا۱۵ روزما زمینی ها فرق داره عزیزدل

یبارم خواب دیدم حضرت عباس تو خواب شفامو داد یه حالت عجیبی داشتم تو خواب )که بیدارم شدم تا نزدیک سی چهل ثانیه اون حالو داشتم ولی..😔

یبارم تو خواب دیدم دارن نذر امام حسین درس میکنن منم گفتم تا اماده نشده اول برم نماز استغاثه حضرت زهرارو بخونم بعد حاجتمو بگم که مثله اون یکی حاجتم  امام حسین شفامو بده که پدرشوهرم صدام زد از خواب بیدار شدم😔 کلا یه دوماهی هست که زیاد از این خوابا میبینم اینکه شفا گرفتم 

تایم خوابت عالیه بعدازنمازصبح اغلب خوابها تعبیرمیشن و واقعی هستن...ببین من ازحضرت علی معجزه دیدم به ...

خوش بحالت کاش بحق پهلوی شکسته حضرت فاطمه زهرا حاجت منم تو این ایام فاطمیه بدن،یعنی حاجتتون غیر ممکن بودش؟