2777
2789

سلام خانمهای گل نی نی سایتی.هر سال تولد همسرم کیک از بیرون می‌گرفتیم امسال میریم خونه مادرشوهرم .خواهرهای همسرم هم میان .می‌خوام خودم کیک درست کنم فقط قلق های استفاده از خامه رو نمی‌دونم.یخ زده بخرم یا آماده از قنادی؟چجوری استفاده کنم ؟اب نمیشه؟بعد از خامه کشی بزارم فریزر .لطفا کمک کنین می‌خوام عالی بشه

از قنادی آماده بخری راحت تری عزیزم چون فرم دادن خامه یکم قلق داره که اگه تازه کار باشی اذیت میشی. نه بذار یخچال عزیزم فریزر نذاریا 😁 هوا سرده تا ببرید خونه مادرشوهرت آب نمیشه نگران نباش 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

کیک ر  ک درست کردی به صورت اسفنجی .بعد خنک شدن برش بده ...بعد خامه بست بندی اماده نشده بگیر ...یخ زده بود میزاری هم دما محیط بشه باز ک شد میزاری تو ی ظرف شیشه ای با هم زن میزنی تند وقتی ک پف شد و تیکهاش پرت شد اون و و اینور یعنی امادس ...بعد درجا کیک رو کاور میکنی ...اگ بمونه دیگ بدرد نمیخوره ...چون دیگ کاور خوب نمیده دیگ فقط واسه وسط کیک خوبه 

سکوتم بند نمی آید......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش  پیش مبارکه

اگه هیچی با خامه کار نکردی بهتره 

برا تولد کیک از بیرون بگیر بعد ها برا خودتون امتحان کن

خامه قنادی اماده خوبه و باید لیست داشته باشی  بعد خامه کشی بزار داخل یخچال

من مامانم خودش خامه رو درست می‌کنه اما اگه تا حالا خامه درست نکردی پودرشو بخر . اگر هم نخواستی پودر بخری نمی‌دونم قنادی ها میفروشن یا نه اما اگه بتونی بگیری که خوبه . وقتی کیکتو خامه کشی کردی بزار یخچال تا خودشو بگیره . اگر میخوای رنگی درستش کنی بهتره یه لایه خامه بکشی بعد که توی یخچال خودشو گرفت یه بار دیگه با خامه رنگی خامه بکشی دوباره بره تو یخچال . بعدشم که تزئین کن . ( توی خامه کشی اولیه نیازی نیست خیلی سخت بگیری ، نیازی نیست کل کیک خامه داشته باشه و خیلی مرتب باشه فقط در حدی که زیرسازی بشه برای لایه اصلی ) وقتی هم خواستی بین لایه هات موز و گردو بریزی قبلش یه کوچولو آبمیوه یا شربت یا شیر بریز که کیکت نرم بشه . اگر شکلاتی باشه از شیرکاکائو هم میتونی استفاده کنی) 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
از قنادی آماده بخری راحت تری عزیزم چون فرم دادن خامه یکم قلق داره که اگه تازه کار باشی اذیت میشی. نه ...

خوب می‌خوام قلقشو بگید   من تصمیم بگیرم نمیتونم انجامش ندم   چون تعدادمون زیاده می‌خوام دو تا درست کنم .

دستور کیک اسفنجی رو از گوگل دربیار یا اینستا از رو اون درست کن بعد بذار خوب خنک بشه بعد برش بده از وسط که یه اندازه باشه بعد لایه بالایی رو بذار برا پایین لایه پایینی رو برا قسمت بالا استفاده کن چون سطح روییش تخت هست اون قسمت رویی معمولا یکم ناهمواری داره . روی برش های کیک چند قاشق حتما شیر بپاش قبل گذاشتن فیلینگ و خامه ریختن . بعد که فلینگ گذاشتی و خامه ریختی روی فیلینگ و لایه بعدی رو گذاشتی اول یه دور خامه کشی یا به اصطلاح آستر کشی کن یه جوری که یه لایه خامه نازک روی کیک باشه بعد بذار یخچال یکی دو ساعت بمونه بعد خامه کشی نهایی رو انجام بده 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
خوب می‌خوام قلقشو بگید     من تصمیم بگیرم نمیتونم انجامش ندم     چون تعدادمون زی ...

پیج یکی از کیک پزا رو بذارم میتونی بری اینستا نگاه کنی با نکات ریز میگه و برا تازه کارا عالیه 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز