2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون عقده ای هستن؟

226 بازدید | 18 پست

شوهر من نسبت به من و خانوادم خیلی عقده داره 

کاری به کارشم نداریما من کلا خانوادم شامل برادر و مادرم هستن حالا نسبت به برادرم زیاد نه ولی نسبت به مادرم خیلی عقده دارن و نسبت به من 

مثلا امروز مادرم امد یه سر بهم زد این لحش گرفت از خونه رفت نهارم نیامد وقتیم امد بامن رفتارش بد بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا حالا واسه من خیلی نازشو می‌خرن این باز ی جوریع

عجب

برا منم اول زیاد مادرم نازش میخرید الان دیده اینجوری اونم باهاش معمولیه البته اینکه میگم‌کارش ندارن منظورم این بود که با اینکه میدونن با من بدرفتاری میکنه اصلا به روش نمیارن و چیزی بهش نمیگن

سلام مهم نیست شما بامادرو برادرت خوش باش

اره دارم الان همین کار میکنم اول حرص میخوردم بعد دیدم هر چه من حرص لخورم اون خوشخال میشه وهرچه ریلکس باشم اون خرص میخوره و اینجور بهتره

شوهر من عقده ای تمام هست ، مادر و پدر من انقدر بهش محبت دارن ، بابام چقدر پول زباد بهمون قرض داد که خونه بخریم ، ولی شوهرم با پررویی تمام میگه کاری نکرده که ، مگه بخشیده ... نمیداد خودم میرفتم وام میگرفتم ، گفتم بیشعور برو از بانک ۱۰۰ وام بگیر باید ۳۰۰ برگردونی .. ولی ۵ سال پول بابام دستمون بود . 

بعد ننه بابا خودش فقط فکر خودشونن و هیچ غلطی برا این نکردن

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
دردش چیه ؟

حسوده چون خانواده من از همه نظر از خانوادش سر هستن

البته درداش زیاده 😁ولی این دردش در مورد عقده ای بودن اینه چون مادر خودش نمیتونه پاشه تنها بیاد خونه ما حرصش میگیره که مادر من میاد

حسوده چون خانواده من از همه نظر از خانوادش سر هستن البته درداش زیاده 😁ولی این دردش در مورد عقده ای ...

ای بابا بگو بشین زندگیت بکن

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

شوهر من من

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
حسوده چون خانواده من از همه نظر از خانوادش سر هستن البته درداش زیاده 😁ولی این دردش در مورد عقده ای ...

مثل شوهر منه ، من اتفاقی خونه نزدیک مادرم پیدا کردم و چون تو دوره ای بود که قیمت ها روزانه بالاتر میرفت ، هر چی گشتیم چیزی پیدا نکردیم مجبور شدیم این رو خریدیم ، حالا شوهرم با میل خودش خونه رو خرید چون دید نخره تا آخر عمر خونه دار نمیشه ، حالا لجش میاد که من میرم خونه مادرم سر میزنم ، میگه چرا من مادرم رو هفته ای یک بار میبینم ولی تو هر روز مادرت رو میبینی ، گفتم خب تو هم هر روز برو مادرت رو ببین کسی جلوت رو نگرفته ، تازه من تو تایمی که شوهرم سر کار هست نیم ساعت میرم و میام و مادرم بنده خدا شاید ۳ ماه یکبار هم نیاد خونمون ، بعد این و ننش فکر میکنن مامانم هر روز خونه ماست.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣