2777
2789

ارشیدا جان منو ببخش نتونستم دورهمی تگت کنم برای همین اینجا پیام دادم

من فکر میکنم اون دوستان یا کلمه "خصوصی" در عبارت آمبولانس خصوصی رو ندیدن

یا نمیدونن آمبولانس خصوصی چیه.

جدا از آمبولانس خصوصی حتی گرفتن آمبولانس دولتی هم هیچ عیبی نداره. حالتون بد بوده و وسیله نقلیه در اختیار نبوده زنگ زدین آمبولانس اعزام شده. 

میدونی تو فکر میکنی همه زنها مثل خودت و زنهای دورت هستن.

اما جدا بعضی ها توی این سایت هرروز کتک میخورن هرروز مورد فحاشی و تحقیر قرار میگیرن

یک عده اجازه ندارن از خونه خارج شن.

یگ عده زیادی تا راهنمایی بیشتر درس نخوندن

بعد تو توقع داری حرف متوجه شن؟ نمیگم حق نداری ناراحت شی چون ناراحتی هم یکی از احساسات ماست و نباید نادیده اش گرفت

اما از جانب دلسوختن بهشون نگاه کن میبینی چقدر جای ترحم دارن و کمتر ناراحت میشی.

صحبت در فضای مجازی تو رو آماج تیرهای افراد مختلف قرار میده و باید کاسه صبرت رو خیلی بزرگ کنی.

باز هم من رو ببخش اینجا پیام دادم. چون دیدم گفتی دلپیچه عصبی گرفتی خواستم بگم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

واقعا مدیریت و کاردانی شما برای من قابل تحسینه ‌. اینکه اینقدر بی دریغ راهنمایی می کنی تعجب برانگیزه. تو تاپیک یک اشاره ای کردم ولی کلا برام جالبه همچین شخصیت سخاوتمند و دلسوز و در عین حال منطقی همه توی یک وجود نازنین وجود داشته باشه .  راه حل هات همه واقع گرایانه و کاربردی هستند .حیفم اومد اینو بهتون نگم.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا مدیریت و کاردانی شما برای من قابل تحسینه ‌. اینکه اینقدر بی دریغ راهنمایی می کنی تعجب برانگیزه ...

قربونت برم عزیزم لطف داری نسبت به من یک دنیا ممنون❤

من فقط درباره موضوعاتی که میدونم راهنمایی میکنم

دیگه زندگی انقدر اون یکی روشو بهم نشون داده که مجبور شدم مدیریتو یاد بگیرم😂😘😘

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...

سلام، تاپیک مدیریت مخارج ترکید و من ندارمش دیگه . شمارو هم از لیست اعلاناتم داشتم

ممنون میشم لینک جدید اگر دارید بدید

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
سلام، تاپیک مدیریت مخارج ترکید و من ندارمش دیگه . شمارو هم از لیست اعلاناتم داشتمممنون میشم لینک جدی ...

عزیزم درست میشه معمولا هفته ای یکبار این اتفاق میفته

متاسفانه معلوم نیس دوستان مشکلشون چیه که گزارش میزنن

تا فردا اوکی میشه❤

عزیزم من ادرس کیف فروشی رو و کفش و اون مغازه هایی که گفتید رو می خواستم اما متاسفانه درخواستم هنوز ق ...

الان دیدم عزیزم قبول کردم درخواست دوستیو

اپارتمان ماهم مدل ساخت۷۹ هست

۶سال پیش که میخواستم بیام اینجا واقعا گریه م گرفته بود 

راه پله ها بلکا کرده بودن رنگ آبی اونم نصفش کنده شده بود اویزون بود

چرک و کثیف

نرده ها مشکی ابی رنگ پریده

درب حیاط هی لنگر مینداخت هی دستگاه تراش میاوردن از زیر درب یه لایه میبریدن

ساختمون اب نداشت همه ی ساختمونا پمپ داشتن اب میکشیدن ما با اینکه طبقه اول بودیم هیچی اب نداشتیم با لگن میرفتیم حمام

......

وای خدا چقدر شما زرنگید چقدر کاردان و همه فن حریف هستید در عین سخاوت و‌خوش قلبی. واقعا وجود شما برای هر خانواده بزرگترین نعمته. چقدر خوش اخلاق و پذیرنده و منطقی  دیدم جواب انتقادات را هم چجوری می دهید نه سیخ بسوزه نه کباب.من رو ببخشید که دوباره تاپیکتون اومدم نتونستم از تحسین خودداری کنم.خیر و برکت مهمون همیشگی زندگیتون باشه.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
اپارتمان ماهم مدل ساخت۷۹ هست۶سال پیش که میخواستم بیام اینجا واقعا گریه م گرفته بود راه پله ها بلکا ک ...

این نظر لطف شماست عزیزم 

خوبی از خودتونه که دیگران رو خوب میبینین

ممنون از اینهمه لطف🥰🙏🌻🌻🌻