2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکردم انقد سن و سالتونه باشه.. خیلی پخته صحبت می‌کنید. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

خانواده پدریم منو خیلی اذیت میکنن 

بعد همون اول رابطه😁

عشقم گفت آسمون بیاد به زمین هیچکدومشون به زیبایی تو نمیرسن😁😂

یه بارم عموم زنگ زد بهم گفت عمو تو با این سن کمت این همه غذای خوشمزه درست میکنی صدای کاراتم بیرون از آشپزخونه نمیاد

پس چرا عمت اینا یه غذای چرت درست میکنن صداشون تا سر کوچه میره😂😂😂

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

یه پسر عمو دارم تاحالا ندیده منو اصلا حتی قیافمم ندیده بود تو عکس فقط یه اسم ازم شنیده بود

تو اینستا پیدام کرده بود اومد دایرکت حرف زدیم

گفت من فقط میدونم تو خیلی شاد و خوش خنده ای

تو همه مجالس و مهمونیا سر نشستن کنار تو دعوا میشه😂😂😂😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
خیلی بوده ،اما چند شب پیش با دوستم بیرون بودم دوتا خانم بهم گفتن چقد خوشگلی شما ،تا دوروز خیلی حس خو ...

منم سعی میکنم حتی اگر شده تو خیابون ولی همجنسمو که زیباست یا از هر لحاظ خوبه بهش بگم..

بنظرم حس و انرژی خوبی بهشون منتقل میشه😍خودم از ذوقشون.. ذوق زده میشم😍❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

همسرم گفت افتخارمی دختر🥺❤️

قشنگ ترین و دلچسب ترین تعریف بود واسم

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه