2777
2789

من همسرم خیلی تغییر کرده از همه لحاظ یعنی همه میگن که چقدر عوض شده و ... بعد یبار خونه شون بودیم همه فامیل هاشون بود بحث تغییر اینا شد همسرم گفت من نمی‌دونم کجا چه کار خوبی انجام دادم که خدا نسیم گذاشت سر راهم فقط اینو میدونم که اگه هر روز خدا بابت داشتنش  شکر کنم کمه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

منم سعی میکنم حتی اگر شده تو خیابون ولی همجنسمو که زیباست یا از هر لحاظ خوبه بهش بگم.. بنظرم حس و ا ...

خیلی مهربونید 😘❤️

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهربونید 😘❤️

قربونتون برم❤️😍

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
وایی😂😂😂😂

منظورش این بود خیلی دلقکی😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

قبلا میگفتن خیلی ومصوم و مظلومی 

ولی الان خیلی گودزیلام هیچکی دیگه نمیگه🥺🥺🥺

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

وای اصلا بهتون نمیاد بچه داشته باشید فکر کردم داداشتونه

یادش بخیر اون موقع ها هم که سایزم ۳۶ بودوقتی موقع خرید  میگفتن باید سایز شما رو از مانکن دربیاریم اون موقع میرفتم روی ابرها. 

الان سایزم تقریبا ۴۰ شده. هی روزگار ‌‌‌...

الهی به امید خودت...