من همسرم خیلی تغییر کرده از همه لحاظ یعنی همه میگن که چقدر عوض شده و ... بعد یبار خونه شون بودیم همه فامیل هاشون بود بحث تغییر اینا شد همسرم گفت من نمیدونم کجا چه کار خوبی انجام دادم که خدا نسیم گذاشت سر راهم فقط اینو میدونم که اگه هر روز خدا بابت داشتنش شکر کنم کمه
منم سعی میکنم حتی اگر شده تو خیابون ولی همجنسمو که زیباست یا از هر لحاظ خوبه بهش بگم.. بنظرم حس و ا ...
خیلی مهربونید 😘❤️
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)