2777
2789

شاید باورتون نشه اما حسی که از یه جمله ی خوب به آدم منتقل میشه بینهایت دلنشینه و آدم رو به عرش میرسونه ..

بارها شده خودم در مورد طرف مقابل جملات مثبت به کار بردم و اثرش رو توی چهره اش دیدم ...

مثلا به خانومی که نمیشناختم توی یه مسابقه گفتم چقدر انرژی مثبت دارید و حس خوب بهم میدید ....الان دوستای خوبی برا هم هستیم 

یا به یکی گفتم چشم و ابروهای خوشکلی داری ....لبخندش واقعا از ته دل بود ...

یا شده اول صبحی همکارم رو میبینم میگم چرا تو روز بروز داری بهتر میشی و خوشکل تر ؟؟؟؟؟؟ و میدیدم که اونروز همش میخنده و شاد تر هست ...

و واقعا اینا رو از ته دل میگم ...همه من رو به رک بودن میشناسن و وقتی این جملات رو میگم با اعتماد کامل قبول میکنن ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس تا حالا ازم تعریفی نکرده😐بدیمم نگفته

فقط امروز دوست نی نی سایتیم بهم گفت چقد مهربونی چقد خوبه ک باهات دوست شدم مردم ازذوق🤩

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

تعریف خیلی شده ازم از حرف زدنم از رفتارم و قیافم و قد بلندم 😍😍

ولی از همه مهم تر خانواده کراشم همگی دوستم دارن هی میگن چقدر مهربونی و اینا 😂😂یعنی از بزرگ تا کوچیک تا عمه و خاله گرفته میگن که من مهربونم  البته دوسشون دارم ولی خب پسرشون که کراش منه بی تاثیر نیست😂😂

الهی خیلی شکرت😍♥️☘
شاید باورتون نشه اما حسی که از یه جمله ی خوب به آدم منتقل میشه بینهایت دلنشینه و آدم رو به عرش میرسو ...

ببخشید امضات شعر هست یا آهنگ 

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

زیاد تعریف شنیدم ولی چه فایده

خودم که از خودم راضی نیستم...

بهم گفتن باهوشی،با شخصیتی،صدات قشنگه،خیلی با استعدادی،خندهات خوشگله،مهربونی،چهرت معصومه،جذابی،خوش اندامی،یکی یه بار بغلم کرد گفت کاش دخترم بودی،یکی بهم گفت همیشه سعی میکردم الگوم تو باشی و‌..

ولی راستش برام مهم نیست چون به هدفام نرسیدم و خیلی چیزای دیگه تو زندگیم هست که بابتش ناراحتم:)

واقعا شاد بودن بیشتر درونیه

کاربری گاهی دست دوستمه

نمیدونم :)🤍

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
شاید باورتون نشه اما حسی که از یه جمله ی خوب به آدم منتقل میشه بینهایت دلنشینه و آدم رو به عرش میرسو ...

مثل شما کم پیدا میشه حقا که قلب پاکی دارین

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

باهوشی کدبانویی دست پختت خوبه🤤🤤🤤🤤

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁