2777
2789
عنوان

با شوهرتون چقدر مراوده دارید در روز؟ چقدر با هم وقت میگذرونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 42 پست

روزکارباشه ۶صبح تا۸شب سرکاره برگرده شام میخوریم پیاده روی یا بردن بچه ها ب پارک شبم ساعت۱اینا میخابه چون بچه ها دیر میخابن 

شبکاریاشم ۸صب میاد تا۲خوابه ۲تا۶پیش بچه ها و من ناهار و... 

بیکاریاشم دور دور و گردش و مهمونی 

البته توی روزای شیفتشم بیشتر وقتا شبا یا ظهرا میریم بازار و خرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزای کاری خیلی کمه فرصتمون . شاید مفید یکی دو  ساعت با هم در ارتباط باشیم .

ولی تعطیلی ها دیگه کامل در اختیار خودمونه و برنامه های متنوع با توجه به علاقه خودمون یا بچه ها می چینیم .

البته پدر و مادرا هم نزدیک خودمون هستن و در طول هفته به اونا میرسیم که جمعه برای خودمون بمونه 

من از بعضیا که پدر و مادر شهرستان دارن همبن سبک زندگی شما رو شنیدم دیگه راضی و ناراضیشو نمیدونم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

همسرم ساعت ۱۰ اینا میره دفتر تازه، تا ساعت ۶ بعد از ظهر نیستش. بعدش که میاد با همیم حرف میزنیم. اهل گوشی بازیم نیستیم هیچکدوم وقتی پیش هم باشیم. حرف میزنیم شام میخوریم فیلم میبینیم ساعت ۱۲ اینا هم میخابیم. روزای تعطیلم از بعد از طهر میریم بیرون و بعدم شام بیرون میخوریم. روالمون اینه بجز روزایی که من شیفتم و خونه نیستم

شغلش آزاد ساعت کاریش دست خودش من همسرم خودش عاشق سفر ولی حالا سفر هم نریم دور زدن داریم حالا یا دوتایی یا با دوستاش مشترک مون بیرون میریم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

همسر من 7 میره سرکار و درطول روز زنگ و پیام میدیم و کلا درارتباطیم،6 میاد خونه تا موقع شام استراحت میکنه.بعد شام قلیون و میوه میارم باهم صحبت میکنیم،قبل خواب هم محبت و قربون صدقه و اینجور چیزا داریم. جمعه ها هم خونس و کامل وقتشو با ما میگذرونه

لینک ناشناسمhttps://daigo.ir/secret/81831875810 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آره مال من هم همینه، ولی الحمدلله رب العالمین،

یه مدت من هم خیلی دلم میخواست باهام حرف بزنه حتی بهش متن ادبی دادم گفتم اینو جوری برام بلند بخون انگار داری به من میگی،🤣🤣🤣🤣🤣 تا این حد بهم فشار اومده بود شوهرم بیچاره اینجوری نگام میکرد:🤔🤔🤔🤔🙃🙃🙃🙃

اما وقتی رفتم تو این کانال فهمیدم که مردی که اهل لا،ست زدن با دخترا نیس زیاد بلد نیس چرب زبونی کنه و مرد زندگی بلد نیس مخ بزنه!

چون اونی که راحت مخ میزنه خییییلی تجربه‌ش تو ارتباط با دخترا بالاااااست و تو نفر ده‌هزارمشی!😑😑😑😑😑😑😑

لینک کانال در ایتا😎👇

https://eitaa.com/joinchat/960364732C48fd6478d3

لینک کانال تو روبیکا🥳😍👇

https://rubika.ir/joinc/CDGIBGFI0DUAGBEXIATFOITDZBAJHDFF

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

از  پنج صب تا ۹ شب سرکاره ..  از ۱۱ هم من در مورد کارا روزانه ام حرف میزنم و یکم رفع دلتنگی ...۱۲ یا ۱ هم میخابیم 

دلم میسوزه براش کلن خیلیییییی وقت خوابش کمه

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست 
من میگم ولی میگه نه همه همینن

خب احتمالا اون شغلی که ایشون داره همه زندگیشون همینه

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
درونگرایین جفتتون ؟ ما کل روز اگه پیش همم نباشیم در حال چت کردنیم  از ۵ ، ۶ که میاد خونه هم ک ...

چت که امکانش رو نداریم وقتش نیست اونم کارش دست خودش نیست که مدام بخواد گوشی به دست باشه... ولی اینکه میاد خونه شام میخوره زودی می‌خوابه واسم حوصله سر بره

چقدر شبیه بنرای تبلیغاتی تلگرامه حرفات😅

خودم هم همین حس بهم دست میده😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 چیکار کنم به نظرت؟

من میگم ولی میگه نه همه همینن

همسر من ۲۵ روز راه دور کار میکنه شب زنگ میزنه حدود۱ساعت حرف میزنیم و بعدشم بعضی وقتا چت میکنیم بعد این مدت که اومد خونه ۷الی ۱۰ روز خونه هستش و کلا باهمیم ولی مثلا تو این ۱۰ روزم تا ظهر من مدرسم بعدشم شاید بعضی روزا برم ارایشگاه واسه کار اگه نرفتمم بعد از ظهر میخابم که روزی که میره همش غر میزنم چه زود من اصلا تورو ندیدم میگه میخاستی نخابی

خودت گل .....  پیرهنت گل.....