2777
2789

بیشتر منظورم کسانی هست که سر زندگیشونن . شوهر من صبح شش میره تا شش غروب تایم کاری داره. اکثر مواقع هم بعدش تا هشت شب میره باشگاه یا استخر به جز پنجشنبه و یکشنبه که فقط همون تا شش و نیم سرکاره. جمعه ها هم تعطیله که بیشتر مواقع میبرمون خونه روستای مادرش... شبا هم میاد جلو تلویزیونه و نهایت نه و نیم ده خوابش میره . منم تا دوازده یک ور میرم و گوشی بازی و تمیز کاری و .... بعدم میخوابم. یعنی کلا یه ربع بشه حرف بزنیم . از طرفی جمعه ها هم که میریم روستا بازم اون کار خودشو میکنه و معتقده روز استراحتشه و منم با مادرشوهرم یا بچم حرف بزنم و کارای متفرقه . ولی از نظر خودش جمعه ها داره ما رو میبره تفریح و میگم مثلا زود میخوابی و فلان میگه همه همکارام همینن و کلا زندگی روالش واسه همه همینه ... میخواستم بدونم شما هم همین جوریه زندگی هاتون؟ من سخت میگیرم؟

شوهرم از ۷صب تا ۳عصر سرکاره بعد از اون تا شب پیش همیم کامل اهل رفیق بازی و این چیزا نیس اصلا بچه هم نداریم با هم یا فیلم میبینیم یا صحبت میکنیم و بیرون میریم

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرم ۹۰ درصد بحث مون در مورد خونه دار شدن چون نزدیک ۹ سال ازدواج کردیم و یه تیکه زمین داریم ولی چون الان زمین مون دعوایی شد6 و هزار تا مکافات با صاحب زمین که ازش خریدیم داریم هر روز استرس داریم 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚

ما خودمون همیشه جمعه هارو واسه همدیگه اختصاص میدیم 

درحالت عادی اون ساعت ۵ از سرکار میاد من ساعت ۳ مگه اینکه عصرش با دوستامون یا خانوادمون بدون هم بریم بیرون یا ...

صبحها یک ساعت تا یک ساعت و نیم حرف میزنیم

طی روز شاید مسئله ای باشه چت میکنیم یا مکالمه کوتاه داریم 

عصرها یک ساعت و نیم از روزی که گذروندیم میگیم

بعد یک ساعتی به امور شخصی می‌رسیم

بعد با هم فیلم می‌بینیم 

و خواب

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

صبح میره عصر ۷ اینا میاد دیگه تا حدود دوازده شب باهمیم حالا شام مبخوریم فیلم میبینیم حرف میزنیم یا بیرون میریم ، جمعه ها هم میریم باغ مامانم اینا ، یا بازار یا کارای عقب افتاده 

شوهر من 6 میره تا 2 

میاد یه ناهار میخوره 

دوباره میره تا 8و9 

ولی زیاد با هم حرف میزنیم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂