2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای آی وی اف کسی میشناسه

1056 بازدید | 27 پست

خانوما کسی هست که برای آی وی اف به تازگی اقدام کرده باشه و نتیجه مثبت گرفته باشه .اگر کسی تجربه ای داره لطفا به منم بگه.و اینکه پیش کدوم دکتر و مرکزی انجام دادید.دکتر گفته باید ای وی اف کنم ولی هم کلی استرس دارم هم اصلا نمیدونم کجا برم و شرایطش اصلا چطوری هست.ترو خدا راهنمایی درست کنید تبلیغ دکترارو نکنید ☹️🙏

به دنبال خدا رفتم ، خودم را یافتم،چرا که روح خدا در درون من است....💫🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من ۶ ساله ۶ بار آی وی اف کردم ۳ تا دکتر بی تجربه نصیبم شد که تعریفشونو از بقیه شنیده بودم اما در آخر رفتم پیش عارفی از همه لحاظ مورد معاینه قرار داد هم خودم هم همسرمو که متوجه شدیم همسرم هم واریکوسل داشته در آخر من با یه لوله ی رحم با اون همه سابقه نازایی طبیعی باردار شدم 

برو‌پیش دکتر عارفی  همه ی کارهاتم توی بیمارستان ابن سینا انجام بده  دکتر عارفی خودش توی ...

شما خودتون تجربه ای وی اف داشتید یا فقط ویزیت شدید پیششون؟ 

ببین من ۶ ساله ۶ بار آی وی اف کردم ۳ تا دکتر بی تجربه نصیبم شد که تعریفشونو از بقیه شنیده بودم اما د ...

از این دکتراس که یه ماما پیششون میشینه و شرح حالتو باید به اون بگی یا خودش صحبت میکنه.من الان زیر نظر دکتر لبافم ولی از بس شلوغه توی مطبش و همزمان چند نفرو توی اتاقش ویزیت میکنه اصلا راضی نیستم اصلا نمیشه باهاش حرف زد یه ماما گذاشته کنارش باید با اون حرف زد خودشم فقط بلده داد بزنه سر آدم.میخوام دکترمو عوض کنم نظر اونم بدونم چون قبلا سقط داشتم جنینم توی ۹ هفته قلبش ایستاد و مجبور به سقط شدم

از این دکتراس که یه ماما پیششون میشینه و شرح حالتو باید به اون بگی یا خودش صحبت میکنه.من الان زیر نظ ...

چرا دییقا همونجوریه سرش خیلی شلوغه یدونه ماما که نه دو سه تا ماما پیشش هستن اولین جلسه هم فقط گزارشتو مینویسن و دکترو اولین جلسه نمیبینی … ولی ولی ولی با توجه به تجربه ای که من داشتم میدونم‌که خیلی با دقته و حواسش به همه چیز هست من که کلا دو جلسه پیشش رفتم عین دو جلسه کاری نداشتم وسط حرفم میپریدن یا چی ماماها هولم میکردن ولی من وادارشون میکردم که سکوت کنن حرفامو گوش کنن حتی سرشون قاطی کردم که صبر کنن من حرفمو بزنم 

برای دکتر هم خودم دوباره توضیح میدادم 

اما این همه دکتر رفتم آی وی افم کردن هیچکدوم نگفتن شوهرتم بره اورولوژی که این فرستاد و دکتر جنتی گفت شوهرم واریکوسل داره عملش کرد و گفت تا چند ماه طبیعی اقدام کنید، رفتم پیش عارفی گفتم دکتر جنتی اینجوری گفته اونم گفت تو با سابقه ای که داری تشخیص من اینه که باید آی وی اف کنی اما من بهش گفتم میخوام تا چند ماه شانسمو امتحان کنم اونم گفت باشه پس برو و بهم یه سری قرص و ویتامین داد که الان ۴ ماه از عمل شوهرم گذشته که این ماه متوجه شدم حامله ام

چرا دییقا همونجوریه سرش خیلی شلوغه یدونه ماما که نه دو سه تا ماما پیشش هستن اولین جلسه هم فقط گزارشت ...

خب خدارو شکر عزیزم ان شاالله حاملگی خوبی داشته باشی و نی نیت سالم و سلامت به دنیا بیاد ان شاالله خودتم سالم باشی حین و بعد بارداریت.🤲