2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای آی وی اف کسی میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 27 پست
چرا دییقا همونجوریه سرش خیلی شلوغه یدونه ماما که نه دو سه تا ماما پیشش هستن اولین جلسه هم فقط گزارشت ...

اینطوری باشه که بازم میشه همون مدل ویزیت شدن🫠راستش دکتر لبافم کارش خوبه و خیلی ام با تجربس فقط خیلی از نحوه ویزیتش خوشم نمیاد چون واقعا حریم بیمار حفظ نمیشه و اصلا راجب ای وی اف که من تجربه ای ندارم هیچ مشاوره ای نداد همه چیز هول هولیه توی مطبش.همسرمم آزمایش اسپرم داده و اونم البته خیلی ضعیفه ولی دارو داده بهش.ولی راجبع خودم مطمئن نیستم که حتما باید ای وی اف انجام بدم یا نه.میخوام یه دکتر دیگه ام  برم ببینم نظر اون چیه و یه مشاوره بگیرم .به هر حال ممنونم از وقتی که گذاشتی برام و توضیح دادید عزیزم 

به دنبال خدا رفتم ، خودم را یافتم،چرا که روح خدا در درون من است....💫🫂
خب خدارو شکر عزیزم ان شاالله حاملگی خوبی داشته باشی و نی نیت سالم و سلامت به دنیا بیاد ان شاالله خود ...

فدات عزیزم انشاالله ممنونم 

انشاالله که شما هم مشکلتون حل بشه و‌به سلامتی بارداری راحت و بی دردسری داشته باشید 

انقدر دکترا بی وجدان شدن که آدم نمیتونه به هیچ‌کدومشون اطمینان کنه خیلی بد شده 

من که ۶ سال از جوونی و عمر و جونمو  با اعتماد به همین دکترای بی وجدان خراب کردم و حیف کردم 

نمیدونم ولی شایدم خواست خدا بوده چون همون دکترا هم برای خیلی مریضای دیگه خوب بودن و نتیجه میگرفتن 

مثلا دکتر‌ایازی خیلی دکتر خوب‌و با حوصله ای بود و برام خیلی وقت میزاشت و اصلا به فکر پول نبود اما نشد که باهاش نتیجه بگیرم…

ولی بازم میگم عارفی اولین دکتری بود که هم خودمو هم شوهرمو مورد بررسی قرار داد اما دکترای دیگه فقط خودمو معاینه و آزمایش میکردن و به آزمایش اسپرم شوهرم اونم توی جاهای متفرقه اکتفا میکردن ولی عارفی فقط آزمایش ابن سینارو قبول داره که خیلی دقیق تره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزیزم انشاالله ممنونم  انشاالله که شما هم مشکلتون حل بشه و‌به سلامتی بارداری راحت و بی در ...

آره به خدا منم یه جورایی خسته شدم الان ۶ ماه میشه از سقطم میگذره هنوز هم حال روحی و جسمیم اوکی نشده بخاطر کورتاژی که کردم رحمم زخم شده و همش خونریزی های غیر طبیعی دارم حتی کوتر هم کرد برام (دهانه رحممو سوزوند ) ولی بازم خوب نشدم حالا عکس رحم نوشته برام باید برم ببینم کجا باید عکس بندازم .شنیدم دردم داره عکس رنگی رحم. کلا از بعد سقطم از همه کارای پزشکی میترسم و زورم میاد انجام بدم

آره به خدا منم یه جورایی خسته شدم الان ۶ ماه میشه از سقطم میگذره هنوز هم حال روحی و جسمیم اوکی نشده ...

عزیزم درکت میکنم منم سابقه ی سقط داشتم خیلی سخته 

عکس رنگیتو برو ابن سینا بنداز خیلی خوبه من دو بار اونجا انجام دادم با بی هوشی هم میتونی انجام بدی ولی به نظرم شما که یبار حامله شدی معلومه لوله های رحمت مشکلی نداره و اگر عکس بندازی درد نخواهی داشت 

خواهش میکنم عزیزم انشاالله که نتیجه بگیری و دکتر خوبی سر راهت قرار بگیره 

توکل به خدا....

ما همه یه درسی داریم توی زندگیامون درس منم اینه که بتونم با این داستان بچه دار شدنم و سختیاش کنار بیام و بپذیرم امیدوارم همه خانومایی که منتظر بچه دار شدنن همشون دامنشونو خدا سبز کنه و دلشونو شاد.🤲

عزیزم درکت میکنم منم سابقه ی سقط داشتم خیلی سخته  عکس رنگیتو برو ابن سینا بنداز خیلی خوبه من د ...

منظورتون همون بیمارستان ابن سیناس؟ یا مرکز ناباروری ابن سینا؟ ببخشید اذیتتونم میکنم سوالام زیاد شد حلال کنید 💝🙏

آره به خدا منم یه جورایی خسته شدم الان ۶ ماه میشه از سقطم میگذره هنوز هم حال روحی و جسمیم اوکی نشده ...

امیدتو از دست نده خدا نکنه جای من باشی ولی اگه جای من بودی چه میکردی 

۶ ساله با آی وی اف دارم‌تلاش میکنم حامله بشم سه بارش منفی شد ،یه بار لاپراسکوپی کردم لوله رحممو یکیشو برداشتن ، سه بار دیگه انتقال جنین داشتم که یه بار حامله شدم قلب نداشت سقط شد یه بارم قلبش ایستاد و مجبور به سقط شدم‌اونم با چه مشقت و سختی ای ، دفعه آخرم با در نظر گرفتن تمام جوانب و اون همه هزینه و دردسر خارج رحمی شد که دوباره لاپراسکوپی کردم برداشتنش …

شما با یبار شکست نباید نا امید بشی توکلت به خدا باشه انشاالله یه دکتر خوب انتخاب میکنی و بارداری بعدیت به سلامتی میگذره

منظورتون همون بیمارستان ابن سیناس؟ یا مرکز ناباروری ابن سینا؟ ببخشید اذیتتونم میکنم سوالام زیاد شد ح ...

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داشتی بپرس چون خودم خیلی توی این مسیر سختی کشیدم هیچوقت دوست ندارم برای هیچکس همچین اتفاقاتی پیش بیاد …

منظورم همون مرکز ناباروری ابن سیناست توی قلهک آزمایش اسپرم و عکس رنگی و تمام کارهای مربوط به ناباروری اونجا خوبه و دقیقه 

اصلا میتونی اونجا بری یه دکتر انتخاب کنی ویزیت بشی من شمیدم دکتر شه بخش توی همونجا هم خیلی خوبه ، دکتر جنتی اورولوژی هم اونجا هستن 

امیدتو از دست نده خدا نکنه جای من باشی ولی اگه جای من بودی چه میکردی  ۶ ساله با آی وی اف دارم‌ ...

خدا سلامتی بده بهت عزیزم .ممنونم از راهنماییتون.

توکلم به خداست ولی خب استرس و فکر و خیال اگه اجازه بده فکر هزینه هاشم هستم.نگرانیم هم واسه خودمه هم هزینه هاش. ان شاالله خدا به همه کمک کنه به منم کمک کنه. شمام اگر قابل بدونی برام دعای خیر کنید دعای الان شما حتما خیر میشه برام .خدا خیرتون بده😘

تهران شهرک غرب ، بیمارستان لاله ، بخش ivf ، دکتر فریبا یوسف نژاد

خودم پیشش ivf کردم . برو ان شاءالله نتیجه بگیری🌱

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤