2777
2789
عنوان

ارتباطتون با اکستون در چه حده؟

167 بازدید | 12 پست

من بهم برگشت گفت لانگ دیستنس باهم باشیم تا بهم برسیم اما ادامه ندادیم

نمیپونم تو پیجم نگهش دارم یا نه

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکس اسمش روشه 😂دنبال داستانی؟ حوصله داری؟اینهمه آدم جدید؟ چرا برمیگردین ب ی آدم بیخود؟

نمیدونم بالاخره خواست خدا بود مغز من این مدلی کار کنه😂

ولی جدا از شوخی هیچکس به دلم نمیشینه خیلی اوضاعم خیطه

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
نمیدونم بالاخره خواست خدا بود مغز من این مدلی کار کنه😂 ولی جدا از شوخی هیچکس به دلم نمیشینه خیلی ا ...

چون درگیر اکستی ی مدت ک بهم زدی ب چسب ب خودت برس برو باشگاه کارای جدید بکن بعد برو تو رابطه ک گیر ی آدم بدتر از اکست نیوفتی🥹

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
فقط کات.    درد سره

من خلم دوسش داشتم هنوز تا اینکه چشمم به روی حقایقی باز شد😬

چون درگیر اکستی ی مدت ک بهم زدی ب چسب ب خودت برس برو باشگاه کارای جدید بکن بعد برو تو رابطه ک گیر ی ...

اگه داستانمو میدونستی پشمات میریخت اول تاپیک میگفتم میریختن سرم پز زیرپوستی میدی

من پارسال با این بشر دو هفته ای بودم، الان از ایران رفتم، بعد یه سال باز حرف زدیم و باز رفتیم

یک سال گذشته این همه پسر اینجاس من همون ملعون به دلم میشینه فقط😐

چه حقایقی

اینکه بعد از من با کی رفته، باعث شد دیگه برا همیشه کنسل شه برام

با کسی رفت که میدونست همزمان با چندتا پسره، معتاد بود

رابطه پرخطر و محافظت نشده برقرار کرده باهاش

منم دیگه سرد شدم و حرف نزدیم

نمیدونم بالاخره خواست خدا بود مغز من این مدلی کار کنه😂 ولی جدا از شوخی هیچکس به دلم نمیشینه خیلی ا ...

منم مثل تو کسی به دلم نمیشینه ولی اونجوری که من براش تلاش میکردم اون اینطور نبود خودمم کات کردم 

شبی یکی از جنس خودت ،خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد.....