2777
2789
عنوان

کی بلده به خودش آمپول بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 27 پست
اینطور که دوستان گفتن خیلی خطر داره و بهتره بی خیالش بشم. باید هر سری برای پرستار اسنپ بگیرم بیاد و ...

در مقایسه با هزینه های ای وی اف و برای سلامتی خودت بنظرم قیمتی نباشه دور و بر خونتون نیرو تزریقات نیست؟؟ از درمانگاه بیاد برات بزنه؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

در مقایسه با هزینه های ای وی اف و برای سلامتی خودت بنظرم قیمتی نباشه دور و بر خونتون نیرو تزریقات نی ...

دور و بر خونه مونم هست. باید بگم همسرم پرس و جو کنه.

بله در مقابل هزینه های مادی و معنوی ای وی اف واقعا چیزی نمیشه.

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور و بر خونه مونم هست. باید بگم همسرم پرس و جو کنه. بله در مقابل هزینه های مادی و معنوی ای وی اف و ...

همونا هم میتونن بزنن بگو یکیشون سر ساعت مشخص بیاد و امپولاتو برات بزنه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

همونا هم میتونن بزنن بگو یکیشون سر ساعت مشخص بیاد و امپولاتو برات بزنه

همین کارو می کنم عزیزم ممنون👍🙏

همین کارو می کنم عزیزم ممنون👍🙏

قربونت گلی موفق باشی

سلام عزیزم خوبی با خوندن داستانت فقط اشک ریختم 💔😭عزیزم خدا بهت صبر و آرامش بده ازت می‌خوام قوی باشی   ان شاالله انتقال بعدی مثبت بشه عزیزم ❤️به امید خدا ❤️

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
سلام عزیزم خوبی با خوندن داستانت فقط اشک ریختم 💔😭عزیزم خدا بهت صبر و آرامش بده ازت می‌خوام قوی باش ...

ممنونم عزيزم از دعای خوبی که در حقم کردی

ایشالا همیشه دلت شاد باشه و به هر چی دوست داری برسی🤲❤

ممنونم عزيزم از دعای خوبی که در حقم کردی ایشالا همیشه دلت شاد باشه و به هر چی دوست داری برسی🤲❤

مرسی عزیزم 

ان شاالله سال دیگه این موقع مادر شده باشی ازته دلم از خدا می‌خوام❤️❤️

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
مرسی عزیزم  ان شاالله سال دیگه این موقع مادر شده باشی ازته دلم از خدا می‌خوام❤️❤️

🙏🙏😘🌹🌹همچنین خودت مهربون

همه تاپیکاتو دیدم

خدا بزرگه نا امید نشو

هرچند قوی بودنتو حشس کردم

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
همه تاپیکاتو دیدم خدا بزرگه نا امید نشو هرچند قوی بودنتو حشس کردم

ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم.

امید همه مون به خداست فقط خودش می تونه کمکمون کنه.

امیدوارم هر کس توی این راه تلاش کرده جواب بگیره

و خستگی به تنش نمونه🤲❤

ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم. امید همه مون به خداست فقط خودش می تونه کمکمون کنه. امیدوارم هر کس توی ...

آمین 

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤