2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 124425 بازدید | 17011 پست
سلام‌علیکم،من اومدم....حسابی رفتین‌جلو،ماشالله.‌‌...همتونو خوندم عزیزای دلم،ولی معذرت‌میخوام‌ک‌نتونس ...

از امروز هستمممم 🙊😂

برم پایین تر گزارش میدم

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح همگی بخیر دختراحتی اگه طناب طاقتت به باریکترین رشته اش رسید ...حتی اگه از زمین و زمانه بریدی ... ...

😍😍😍😍

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

دخترا، من واسه اولین بار،روش تصور سازی رو، پیش گرفتمو بطور ناباورانه جواب گرفتمای کاش میشد ک‌بهتون‌ب ...

😍😍😍😍😍عزیزممممم واقعا هم که درسته منم یه ماهی میشه که انجام میدم و نتیجه های خوبی رو داشتم خداروشکر 

سلام دخترا خوبین؟؟؟من امروز کلاس داشتم یه ساعتی میشه اومدم خونهوقتی کلاسم انگاری یه آدم دیگه میشم رو ...

سلاممممم سارا جونم خداروشکررررر 

انشالله تنت سلامت باشه و بتونی روزی بیشتر کلاس برداری 

جالبه صفحه ی تاپیک ۱۱ ۱۱ بود😅

عزیزممممم😂😍

مرسییییییییی از توجهت 

خوش اومدی 

[QUOTE=364062563]عه آزی چرا خدا بد نده [/QUOTEبا‌چاقو، درحین‌ کارمحیا‌من‌ مهمون داشته باشم سرعتم‌خی ...

همیشع با حوصله انجام بده بخدا کارت بهترم میشه 

ممن امتحان کردم وقای عجله و تنده هیچ کدوم کاراهام راه نمیوفته 

من همیشه رو دور کندم 😁

همه میگن چقد حوصله داری ولی دست خودم نیست آروم آروم کارم رو انجام میدم شاید دیرتر باشه ولی بهتره

ی زخمی هزارساله هادِ جونم 💔

منم الان تصویر سازی میکنم ازدواج کردم وخوشبختم واینم دسته گل عروسیمه تا عید غدیر دیگه عروس شدم ان شا ...

انشالله 😍😍😍😍😍😍ماهم اینجا واست کر میکشیم 🥳🥳😏🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 

چقدرم دست گلت خوشگل و متفاوت 

سلام‌صبح‌همگی‌بخیرانشالله جمعتون‌ پر ازشادی باشه...یکی‌فاطمه رو بیدار کنه واسه ثواب غسل جمعه🤪

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سلام آزی 

آره بنده خدا نمازش قضا شد

ی زخمی هزارساله هادِ جونم 💔

سلام خانم گل 🌹ممنون عزیزم 💖 دقیقا ساحل جان کم پیدا شده خدا کنه که دو تا جوجه حالشون خوب شده باشه ...

مرسییییییییی نازنینم که به یادم بودی 💕🫶🏻💕🫶🏻

از امروز در خدمتتونم 

همیشع با حوصله انجام بده بخدا کارت بهترم میشه ممن امتحان کردم وقای عجله و تنده هیچ کدوم کاراهام راه ...

چشم‌خواهرم

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️