2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 124402 بازدید | 17011 پست
😍😍😍😍😍عزیزممممم واقعا هم که درسته منم یه ماهی میشه که انجام میدم و نتیجه های خوبی رو داشتم خدارو ...

خب خداروشکر ک تو هم‌نتیجه گرفتی عزیزدلم

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍🙊😍🙊😍🙊ای خدااااا قرمه سبزی آزگل پز 😋😋😋نوش جونتون خداروشکر بهتون خوش گذشته و انشالله که همیش ...

مرسی عزیزمم🫂💘🌹

سلام خانمای جذاب صبح همگی بخیربا خودم عهد کرده ام شاد باشم 👱بی خیال قضاوت ها ، حسادت ها ، دشمنی ها ...

سلاام سارااا👋

😂😂😂😂آزی به این پاستوریزگی چیکارش دارین آخه ؟؟؟؟؟؟فکرتون رو اصلاح کنینبه راه راست هدایت بشین😊

😂😂😂😂

عشقی

دخترا، من واسه اولین بار،روش تصور سازی رو، پیش گرفتمو بطور ناباورانه جواب گرفتمای کاش میشد ک‌بهتون‌ب ...

آزی منم شدیدا به تثویر یازی و نوشتن اهداف ایمان دارم👍👍👍👍

تک تک صحنه هایی که الان شاهدش هستم قبلا مدام تصورشون کردم 

سلامممممممم به همگی دوستای عزیزم خوبین صبح جمعه تون بخیر من امروز فقط استراحتم البته بجز استراحت بابت فسقلیا 😉😉

این هفته رو عالی پیش بردم شب یلدا نتیجه پروژه ای که دیشب تحویل دادم مشخص میشه و اگه قبول شه من پاداش نقدی میگیرم 

پادکست مدیتیشن و ویس های خودسازی رو گوش دادم که لینک رو پایین تر واسه شما میزارم خواستین استفاده کنین 

بابت  گوش دادن ویس ها خیلی راضیم و خیلی روحیه م برگشته 

.. 

به پوستم رسیدم با ماسک های خونگی شکر گذاری و نامه و تکرار جملات مثبت رو هم انجام دادم 

تنها چیزی که خیلی بابتش کند پیش میرم 

افکارمه 

افکارم رو بابت موضوعی خیلی کم میتونم کنترل کنم پیشاپیش نگران نباشم  یا بفکرش نباشم که  اینم با تمرینات سارا جون بهتر پیش میرم در آینده 

... 

این هفته کمک کردم به دیگران کیک و شیرینی خونگی واسه خودمون پختم که حامد کلی تعریف میکرد و واسه فیلم دیدن و فوتبال همیشه پایه ثابتش بود بهم انرژی میداد 😂

دلیل نبودم فقط رسیدگی به فسقلیا ، غذا حامد و این پروژه و چندتا کاری بود که روزمرگی انجام میدادم بالاتر راجبشون گفتم ❤️🙊❤️🙊❤️🙊

اما از امروز مرتب هرروز هستم 

راستی پایین تر لینک میزارم حتما چک کنین شاید یه نکته دوای کار شما باشه و بتونین راحت تر پیش ببرین اهدافتون رو 

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

آزی منم شدیدا به تثویر یازی و نوشتن اهداف ایمان دارم👍👍👍👍تک تک صحنه هایی که الان شاهدش هستم قبلا ...

تصویر سازی خیلی روش خوبیه

خدا حیرت بده سارا،تو یادمون دادی

سلامممممممم به همگی دوستای عزیزم خوبین صبح جمعه تون بخیر من امروز فقط استراحتم البته بجز استراحت باب ...

سلام‌ساحل مهربون

انشالله ک‌نتیجه‌میده و پولشو باحاش حالشو ببر، ک دست رنج‌خودته...

ماشالله بخواهرم‌ک‌اینقد فعال بوده اینچنوقت🧿💘🌹🧿

مرسی ک با ما ب اشتراک‌میزاری قشنگم💘🌹

عشقای منو ببوس

تصویر سازی خیلی روش خوبیهخدا حیرت بده سارا،تو یادمون دادی

خواهش می کنم آزی جونم

انشالله چالش صبحگاهی تصویر سازی رو هم کنار هم انجام میدیم و به تک تک خواسته هامون می رسیم 😍😍😍😍

خواهش می کنم آزی جونمانشالله چالش صبحگاهی تصویر سازی رو هم کنار هم انجام میدیم و به تک تک خواسته هام ...

عااالی،انشالله😍