2777
2789
عنوان

گوشواره نخ

308 بازدید | 28 پست

سلام به نظرتون چون به بدل. حساسم  گوش نخ بشه. بهتره یا هیچی. نندازم. آخه. به. نظرتون. نخ نکنم. بسته. نمیشه لطفاً. نظرات. رو. بگید. تشکر. 

تعداد رای : 20
نظرسنجی
نخ
10
50%
هیچی خالی باشه
10
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقره بگیر بنداز 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نقره. گرون. نیست. حساسیت نمیشه. آخه بدل. گوشم  حساس. هست. اذیت میشم. ولی نقره. امتحان نکردم&nbs ...

من که انگشترشو دارم حساسیت نمیده گرون هم نیست قشنگ هم هست نخ زیاد جالب نیست

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نه بسته نمیشه اگه خیلی وقته  نقره بخرید حساسیت نداره

چون همسایه. می‌گفت. اگه. طلا. استفاده. میکردی. بسته. نمیشه ولی. این. طوری. شاید زود بسته بشه حالا ‌گفتم‌‌تا. تابستون. پول جمع. کنم. طلا. بخرم. تا اون. وقت. پس. نقره. بخرم. به نظرتون. با ‌چند‌ تومان. نقره. میشه. خرید 

منم حساسیت دارم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

نه نقره حساسیت نداره میتونی نقره بخری بدی برات اب طلا بزن 

مرسی. از راهنمایی. آت. ولی. منظورم. وضیعت. مالی. بود. خوب. اگه. پول داشتم. اره. خدا کنه. خیلی. گران. نشه