elihos مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 عنوان خانوم ها میشه کمک کنید بهم(سوال زنونه دارم) | مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 24 پست ببخشید اینو میپرسم چون واقعا دیوونه شدم دیگهمن قسمت پرینه واژ*نم زخم شده انگار بریده شده سطحشولی خیلی اذیت میشم و میسوزه اشکم در میادچه پمادی میتونه زخمشو خوب کنه؟ برم از داروخونه بگیزم تروخدا اگه میدونید کمک کنید 1402/09/14 | 11:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 چرا زخم شده؟اگه خود به خود زخم شده باید بری دکتر نه خود ب خود نشده تو رابطه شد که همون موقع فهمیدم فقط الان خیلی سوزش دارم موقع دسشویی رفتن
mahsa_0_0 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2004 نه عزیزم تو رابطه اینطوری شده نمیدونم دلیلشو ک چرا اینطورمیشم خیلی وقتا ب نظرم برو دکتر اون ببینه برات پماد بده چون زخمتو ما ک نمیبینیم دکتر ببینه بهتر میفهمه دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 پماد آلفا واسه ترمیم زخم خوبه میتونم برای اون قسمت استفاده کنم ؟ ممنونم
دختری_ازجنس_شیطنت_۲ عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 933 میتونم برای اون قسمت استفاده کنم ؟ ممنونم اگه سطح پوست باشه آره اما داخل نه . خواهش میکنم
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 ب نظرم برو دکتر اون ببینه برات پماد بده چون زخمتو ما ک نمیبینیم دکتر ببینه بهتر میفهمه به همسرم میگم همش پشت گوش میندازه چون هی سرکاره خودمم نمیتونم برم باید با اون برم تا شهر:(
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 اگه سطح پوست باشه آره اما داخل نه . خواهش میکنم اره سطحیهمرسی عزیزم
یاس۹۰ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 4726 نه عزیزم تو رابطه اینطوری شده نمیدونم دلیلشو ک چرا اینطورمیشم خیلی وقتا عزمزمه شوهرت بیماری پوستی نداره ،منم چند سال پیش درگیر همین بیماری بودم متوجه شدم از شوهرم گرفتم کلی دکتر رفتم تا خوب شدم
elihos مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 690 عزمزمه شوهرت بیماری پوستی نداره ،منم چند سال پیش درگیر همین بیماری بودم متوجه شدم از شوهرم گرفتم کلی ... نه گلم بیماری ندارهمن نخواستم موضوع رو بازش کنم . توی رابطه متاسفانه ضربه خورد به اون قسمت و انگار بریده شد خون اومد حالا زخم شده دیگه
یاس۹۰ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 4726 نه گلم بیماری نداره من نخواستم موضوع رو بازش کنم . توی رابطه متاسفانه ضربه خورد به اون قسمت و انگار ... کرم کالاندو لا هم برای سوزش و زخم خوبه