2777
2789

من ۵ تا خواهر  شوهر دارم خودمم تو عقدم 

هر۵ تا متاهل هستن..خدایی بد نیستن ولی یه اخلاقی که دارن رو مخمه و واقعا ناراحتم میکنه اینه که همش سوالای جنسی ازم میپرسن یا تیکه میپرونن 

هرچند من جوابی نمیدم یا لحنم طوری که بهشون حالی میکنم که خوشم نمیاد از این حرفا ولی از رو نمیرن جوری شده که حتی دختر خواهر شوهرم که ۲۲ سالشه و متاهله اونم یاد گرفته و شوخی این مدلی میکنه 

مثلا اگر با شوهرم دوساعت تو اتاق باشیم وقتی بیرون میایم با یه حالتی میگن خسسسسته نباشید

ما شبای جمعه میریم باغ میخوابیم هم اینکه خونه مادرشوهرم شلوغ میشه و شوهرم خوشش نمیاد هم اینکه باهم باشیم..یعنی هفته ای نیست که تیکه نندازن سر این موضوع

یا اگر شوهرم صبح خواب بمونه میگن داداشم خسته بوده  حق داره 

یا خیلی چیزای چندش دیگه  چند روز پیش دختر خواهر شوهرم میگفت دایی یکم لاغر شده فکر کنم شیما تو ازش خیلی کار میکشی  به شوهرم میگم خوشم نمیاد میگه تو جوابشونو نده کم محل کن گفتم مگه آخه از رو میرن!تو خانواده ما واقعا این چیزا قفله 

کیا مثل منن؟ چه راهکاری دارین که دهن اینارو ببندیم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راه فقط با پرویی و وقاحت جواب دادن مثل خودشون  بگو اره خسته اس تجربه داری خوبه دقیقا هرچی گفتن چندبار به خودشون بگو دیگه نمیگن دقیقا مثل خواهرشوهرای من هستن این کار کردم دیگه نمیگن

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

فقط سکوت کن اونا چون دیدن حساسی هی دارن ادامه میدن نزار یکدفعه بترکه حرفات جواب با لبخند بگو ولی نه با دعوا چون اونا میخوان حساس تر بشی

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺