2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای بیشعور و بی فرهنگ من😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 72 پست
کاش ناراحت بشن و باهام بد بشن والا ترجیح میدم به این حرفا

باهاشون تند برخورد کن محکم بگو اصلا از اینجور صحبتا خوشم نمیاد واقعا ناراحت میشم اگه دوباره بگین

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
خودتو بزن ب نشنیدن وقتی میپرسن بگو جان؟؟اگ دوباره تکرار کرده بگو متوجه نمیشم وقتی خندید تکرار کرد اص ...

من این کار رو کردم استاتر واقعا جواب میده

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غریبه نیستن ک خواهر شوهرن باهات بد بشن زندگیت ی جور دیگ میش نگی نگفتی خانوم

منم تا الان چیزی نگفتم واسه اینکه شر نشه ولی اونا خیلی بیشعورن و این احترام نگه داشتن منو نمیفهمن

فقط منتظرم خونه ساختنمون تموم بشه همون ماهی یکبار هم نخوام ببینمشون

آره یکم تحمل کن فقط ،خودتو بخاطر همچین مسئله های پیش پا افتاده ای ناراحت نکن 

اعصاب از کجا اومده ک بشینی برای این چیزا خودتو ناراحت کنی

خوب شما هم جلو چشمشون نباشید انقدر ، وقتی همه هستن دو ساعت تو اتاق نرید ، یا جای جدا بگیره همسرت یا ...

جدیدا وقتی اونا هستن نمیرم اصلا شوهرم اصرار داره برم بیشتر

خونمون دو سه ماه دیگه کار ساختش تموم میشه به امید خدا میریم زیر یک سقف

منم تا الان چیزی نگفتم واسه اینکه شر نشه ولی اونا خیلی بیشعورن و این احترام نگه داشتن منو نمیفهمن

بزار این زمان بگذره عروسی کردین دیگ نمیبینیشون ک،تازه شوهرتم پشتته 

شوهرتم گفت محل نده حرف شوهرت گوش کن ،ت ام وقتی میبینی ی چیز میگن خودتو بزن ب اون راه ک ینی نشنیدی و نفهمیدی

فکر نکن لج کردن اونا باهات بی اهمیته چون تعدادشونم زیاده یعنی زندگیتو نابود میکنن بعدم میگی با خودش ...

منم دقیقا همین کارارو میکنم یا شوهرم جوابشونو با اخم میده 

بعضیا گفتن شوخی کرده:| آخه چه شوخی ای؟ اونا فکر نمیکنن ما این حرفا رو میزنیم شاید بدش بیاددد؟ متاسفم براشون اِسی بی تفاوت بهش😉

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚