2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای بیشعور و بی فرهنگ من😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 72 پست

اه چرا هیچ کس نمیفهمه که نباید به عقد کرده و تازه عروسی کرده کار داشته باشی باید بزاری تو حال خودشون باشن 

یک سره سرک میکشن تو کارشون اه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا همین کارارو میکنم یا شوهرم جوابشونو با اخم میده 

عزیزم اگر واقعا خیلی حساسی 

وقتی همه هستن نباید بری دو ساعت تو اتاق ک چی 

خلوتای دو ساعته مال اخر شباس 

نه وقتی میخوان غذا بخورن دو ساعت بری تو اتاق 

والا کار شما هم خوب نیست بقول خودت ماهی یبار میری وقتی ام میری دو ساعت تو اتاقی 

توقع چی داری؟

شایدم شوخی نمیکنن تیمه میندازن بهت😑😑

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
وای چقدر بدم میاد از شوخی های جنسی زنا باهم..‌با این متاهلم یکی باهام این شوخی هارو بکنه هم خجالت می ...

بخدا تو اینو میگی ما خونه قبلی یه صاحب خونه داشتیم پیرزن نوه هاش بزرگ بودن یه شوخیای جنسی زشتی بامن میکرد وقتی منو میدید ک حالم ازش بهم میخورد.شاید ۷۰تا۸۰ سالش بودا.

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
چقدر چندش

خیییلی.میگف چرا نمیای پیش من تنهام و اینا منم شاغل بودم میگفتم بخدا عصرا کار دارم میگف وردل شوهرتی میدونم گفتم دخترا بابایی هستن ولی من میگم زناااا بابایین  یه بارم میگف دیشب صدای بدو بدو میومد نمیدونم دخترت بود یا خودتو شوهرت بورین ..فک کن دختر من فضوووله خیلی ورجه وورجه میکنه .خیلی بدم میومد ازش بگو اخه من هم سن تو هستم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
سلام به همسرت بگو خیلی زشته ک چندتا خانم حتی اگر خواهرت باشن تو مسایل خصوصی و زناشویی ما تیکه بندازن ...

شوهرمم فهمیده من از این حرفاشون متنفرم بخاطر همین بهم میگه کمتر بریم اونجا و اگر بخوایم همو ببینیم بیشتر میریم بیرون یا باغ

عزیزم اگر واقعا خیلی حساسی  وقتی همه هستن نباید بری دو ساعت تو اتاق ک چی  خلوتای دو ساعت ...

نه اون دو ساعتی که میگم موقع خواب بعدازظهر هست موقع غذا خوردن در حد اینکه باهام کار داشت گفت بیا تو اتاق و خواهرشوهرم تیکه انداخت 

بعدم مثلا وقتی شوهرم میگه بیا اتاق یا باهم حرف میزنیم یا وقتی از سرکار برمیگرده میگه بیا پیام دراز بکش نمیتونم که بخاطر ۴ تا بی فرهنگ بهش بگم نمیام پیشت 

درهرحال من شاید ماهی یکبار برم اونجا 

والا ما عروسای خانوادمون همیشه تو اتاق پیش نامزدشون هستن هیچکس باهاشون کار نداره اینا شعور ندارن 

اه چرا هیچ کس نمیفهمه که نباید به عقد کرده و تازه عروسی کرده کار داشته باشی باید بزاری تو حال خودشون ...

چون واسه خودشون طبیعیه.. حداقل وقتی میبینن طرف بدش میاد باید دهنشونو ببندن 

یبار جمعه دوتایی باغ بودیم از شب قبلش اونجا بودیم برادر شوهرم اومد درمیزد شوهرمو صدا میکرد ماهم خواب بودیم نشنیدیم برادر شوهرم بلند میگفت ابی بلند شو دل بِکن از دیشب تا حالا سیر نشدی؟شوهرم خیلی بهش توپید اونم خودشو جمع کرد 

شوهرمم فهمیده من از این حرفاشون متنفرم بخاطر همین بهم میگه کمتر بریم اونجا و اگر بخوایم همو ببینیم ب ...

منظورم این بود که همسرت این مطلبی کهمن نوشتم به روی خواهراش بیاره....شاید شرمنده بشن دیگه نگنن

مامان ترنم سابق......عضویت 1387