2777
2789
عنوان

تمنا میکنم هرکی اینو میخونه بیاد

1541 بازدید | 109 پست

قبل از هرگفته ای من کاربر آقا هستم اسمم شهرام‌ والا پنج سال پیش یکی از دوستای خوبم درخلال یه نز‌اع و درگیری زد یه جوون ۳۰ ساله رو متاسفانه کشت قاضی ۵سال حبس و بعدش قصاص اعدام صادر کرده درواقع این ۵سال و داده که رضایت بگیرن ولی به هیچ طریقی اولیای دم  رضایت ندادن حالا پس فردا صبح موقع اذان صبح میخان قصاصش کنن دوتا دختر ۸ و ۶ ساله داره شمارو به عزیزتون قسم دعاش کنین رضایت  بدن

مـادر.مـادر.مـادر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو آشناهای ماه یه اوباش دوتا داداش که جوون بودن رو کشت نابوددد شدیم تو این یه ماه الان گرفتنش لنتی فقط ۲۲سالشه فکر کنم ،با اینکه همه میگیم اعدام ولی جوونیش ....

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤

یا خدا

بیچاره چی قراره بکشه تو این دو روز🥺🤦‍♀️

خدا رحم کنه

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

من نمیخوام یه طرفه به قاضی برم...
اون خانواده هم داغ دیدن عزادارن...جوونشون پر کشیده...
اما واقعا با اعدام این اعدام دل اون خانواده اروم نمیشه...
خیلی ها فکر میکنن با رضایت ندادن به ارامش میرسن...
اما من اگه بودم رضایت میدادم...چرا دوتا بچه رو یتیم کنم ...
اگه این اقا میرفت تا پسر اونا زنده بشه..قبول اما...
نمیدونم...شاید هم من درک نمیکنم
امیدوارم خدا به بچه های اون اقا رحم کنه و هرچه که صلاه اتفاق بیفته...
ما از دل اون خانواده هم خبر نداریم...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃