2777
2789

مخصوصا شغل خیاطی که من دارم مدام پشت چرخم و حتی غذا خوردنمو به تعویق میندازم 

پوستم دون دون اورده شبیه میلیا 😢

چیکار کنم چطوری برای خودم وقت بذارم طوری که خودمو هلاک کار نکنم 😑

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن ی خونه اول خودش دوم خودش سوم خونه و کاراش اگه متاهلی ب مرور باعث سردی همسرت میشه 

منظورم شغله 

به خودم خیلی فشار میارم

کار خونه ندارم زیاد

پیش مادرم هستم 

یکم کمتر سفارش قبول کن  یا از یکی کمک بگیر  یا هر روز حداقل ی ربع نیم ساعت رو در نظر بگی ...

اره بعضی وقتا دارم ولی میام به جاش گوشی دست میگیرم 🥲

یکم کمتر سفارش قبول کن  یا از یکی کمک بگیر  یا هر روز حداقل ی ربع نیم ساعت رو در نظر بگی ...

خیلی دلم میخواد از یکی کمک بگیرم ولی فعلا شرایطش جور نیست 

منظورم شغله  به خودم خیلی فشار میارم کار خونه ندارم زیاد پیش مادرم هستم

بازم اول خودت باید زیبا و آراسته باشی کمخوابی نرسیدن ب پوست باعث پیری چهرت میشه زمان بندی کن 

برای کارت زمان تعیین کن و فقط تو همون ساعت کار کن بعدش بذارش کنار ،یه استراحت کوتاه که کردی پاشو به خونه زندگی و خودت برس. برنامه داشته باش و به خاطر یه سود بیشتر از خودت نزن

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

بازم اول خودت باید زیبا و آراسته باشی کمخوابی نرسیدن ب پوست باعث پیری چهرت میشه زمان بندی کن 

مرسی عزیزم 

اره باید زمان بذارم 

یکمم افسرده هستم انگار خودمو با کار سرگرم میکنم که زیاد فکر نکنم