2777
2789

پسر خالم از نوزادیش الرژی داشت الانم ۲۷ سالشه کماکان داره شدیدااااا اصن داغووونههه ولی خیلیم چاقالوعه اصلااا لاغر نیست 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غذا همه چی میتونه بخوره؟

اره باباغذا همهههه چیییی مثه🐴 میخوره 

میوه هم ب بعضی چیزا تعداد کم حساسیت داره بعضی وقتا حتی ب اونا ک حساسیت داره میخوره ولی خب داغون میشه هی عطسه و ابریزش بینیو اینای شدیداااا  چشاش میسوزه و تار میشه و اینا در کل خیلی مشکلی نداره باهاش ینی تو زندگیش تاثیری نذاشته 🤷🏻‍♀️

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
7.5...علایمش چیه بچتون ؟

شیر خودمو یک ماهه قطع کردم دیگه علائمش شدید نیست قبلا شدیدا رفلاکس داشت بالا میاورد یا شیر توحلقش بود بیقراری شدید اگزما مدفوع خلطی خس خس سینه بینیشم کیپ میشد

شیر خودمو یک ماهه قطع کردم دیگه علائمش شدید نیست قبلا شدیدا رفلاکس داشت بالا میاورد یا شیر توحلقش بو ...

من شیر خودمو میدم .... با آپتامیل پپتی از وقتی غذا خور شده دیگه مدفوعش شل و آبکی نیست دفعشم روزی یک یا دوباره قبلاًروزی چندبار دفع شل و آبکی داشت الان فقط کمی صورتش دونه میزنه 

من شیر خودمو میدم .... با آپتامیل پپتی از وقتی غذا خور شده دیگه مدفوعش شل و آبکی نیست دفعشم روزی یک ...

حتما بچه شما حساسیت شدید نیست زود درست میشه بچه من که پپتی خورد بهش نساخت همه رو بالا آورد اسهال و بیقراری دکتر نئوکیت نوشت براش گفت شیرتم قطع کن شما ببرش فوق تخصص آلرژی احتمال زیاد داره خوب میشه

حتما بچه شما حساسیت شدید نیست زود درست میشه بچه من که پپتی خورد بهش نساخت همه رو بالا آورد اسهال و ب ...

پسر من بالا میاورد ولی جهشی نبود شاید روزی 7.8بار از 6ماهگی دیگه خیلی کم شاید دوسه روز یه بار یه کوچولو بالا میاره فوق تخصص آلرژی بردم 2.5ماهگی گفت اصلا شیر خشک نده این دونه هاش به خاطر شیر خشکه اگه هم دادی آپتامیل پپتی بده بعد گفتش بالا آوردنش ربطی به آلرژی نداره شلی دریچه مری تو بچه ها هست که به مرور خوب میشه واقعا هم خوب شد ... تازه به من گفت خودتم همه چی بخور .... 

حتما بچه شما حساسیت شدید نیست زود درست میشه بچه من که پپتی خورد بهش نساخت همه رو بالا آورد اسهال و ب ...

من به جز شیر و ماست البته گاهی میخورم ماست ولی شیر اصلا دیگه همه چی میخورم پسر من خیلی دفع داشت همشم مثل آب بود الان خداروشکر مدفوعش خوب شده دیگه شل نیست فقط گاهی چندتا دونه ریز میزنه صورتش و بدنش

پسر من بالا میاورد ولی جهشی نبود شاید روزی 7.8بار از 6ماهگی دیگه خیلی کم شاید دوسه روز یه بار یه کوچ ...

حالا من هیچی نمیخوردم ولی باز اگزما میزد و شدیدا بیقراری میکرد دکتر گفت شیرو قطع کن شیرخشک ایزومیل گلدن گات پپتی هیچ کدوم نساخت حالشو بدتر کرد گفت باید نئوکیت بخوره البته هنوز ۵ ماهو نیمشه به غذا خوردن نیوفتاده