2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکار کنم و چطوری

166 بازدید | 26 پست

شوهرم شیش صب بیرونه تا ده شب میتونه شیش عصر برکرده ولی میمونه سرکار،،،خیلی کار میکنه حتی روزهای تعطیل ،پول نمیده به من لباس نمیخره،در ماه یبار خرید جزیی می‌کنه برای خونه،تفریح نمیریم،ازم پولامو میگیره ب هر دلیل،هروقت خونه اس سرش تو گوشیه یا خوابه،رستوران نمیریم هیچوقت،توجهش به دوستاشه و کارش و بعضا خانوادش،براش مهم نیست من تنهام هر روز (تو شهری خیلی دورتر از خانوادم زندگی میکنم)،یه وسیله که خراب میشع درستش نمیکنه دیگه مثلا دوساله فرشام کثیفه ن میده بشورن ن خودش کمک میکنه شامپو فرش بزنم،همه کس و همه چیزو ترجیح میده یعنی براش مهمه دیگران ناراحت نباشن از ولی درمورد من نه دلمو می‌شکنه که دیکران ناراحت نشن حس میکنم روحم داغون شده و مریض شدم از تنهایی همیشگی،نگید باهاش حرف بزن هزاربار با هزار روش حرف زدم قبول میکنه ولی فقط همون لحظه اس روز بعد طلبکارم میشه،طلاق بگیرم؟مشگل اینه تو خانوادم طلاق فاجعه اس و این اقا جوری جلو بقیه رفتار میکنه و همه رو راضی نکه میداره که کسی حرفمو باور نمیکنه چجوری به خانوادم بگم طلاق بگیرم ؟

یا جواد و یاجواد و یا جواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار داری شوهر پنو میگی نه عزیزم طلاق نگیر یکم سرد شو یجوری ک انگار کسی تو خانه نیست من با شوهرم مث ...

اصلا خود بخود سرد شدم دیگه برام مهم نیست می افته به غلط کردن ولی الکی مث سگ 

فیلم یوسف دیدی ؟ تا زلیخا عاشقش بود یوسف تره هم براش خورد نمیکرد ولی تا ازش یکم دور شد و معثوق دیگه ای پیدا کرد یوسف برا دیدنش لحظه شماری میکرد 

قانون دنیاس تا دنبال چیزهای دنیایی بدوی ازت فرار میکنن ( دنبال عاشق کردن همسرت نباش ) 

دقیقا همینی که خدا میگه دنبال چیزهای دنیایی نباشید 

واسه خودت وقت بگذرون برنامه و هدف داشته باش چنان شوهرت دنبالت میفته که حد نداره 

فیلم یوسف دیدی ؟ تا زلیخا عاشقش بود یوسف تره هم براش خورد نمیکرد ولی تا ازش یکم دور شد و معثوق دیگه ...

نمیخام عاشق باشع،معمولی باشه بعد من نمیتونم همیشع پشتشم دلم براش میسوزه باخودم میگم تو شهر غریبه از نظر مالی پشتشم همیشع ساختم باهاش

اتفاقا ادم درونگرایی هستم اگر غر میزدم درونم نابود نمیشد 

ببین این چیزا خیلی مفصله 

علم رابطه رو یادبگیر کلاس برو قلق مردا رو یاد بگیر 

یا زیاد غر میزنی یا مطمئنش کردی از بودنت 

یا همش بیکاری و به خودت نمیرسی و برنامه نداری 

خیلییی زیاده 

ببین این چیزا خیلی مفصله  علم رابطه رو یادبگیر کلاس برو قلق مردا رو یاد بگیر  یا زیاد ...

مطمعنش کردم از بودنم چون میدونه جایی ندارم بخوام برم وخانوادم قبولم نمیکنن،بیکارم نیستم و شاغلم اون بهم پول نمیده خودم به خودم می رسم گاهی برای اونم لباسی چیزی میخرم

نمیخام عاشق باشع،معمولی باشه بعد من نمیتونم همیشع پشتشم دلم براش میسوزه باخودم میگم تو شهر غریبه از ...

اها یعنی مثل زنای دیگه از خواسته های خودت گذشتی برای اون ؟ که مثلا پس انداز کنی بدهی بدی و...؟

خب خیلی اشتباه کردی چطور انتظار داری وفتی خودت واسه خودت ارزش قائل نیستی و به نیازهات توجه نمیکنی اون بهت توجه کنه ؟ به حرفات گوش کنه ؟ 

مرد دوست داده نیاز زن برطرف کنه چرا باید مثلا قناعت کنی و به خودت توجه نکنی ؟ 

ببین این چیزا خیلی مفصله  علم رابطه رو یادبگیر کلاس برو قلق مردا رو یاد بگیر  یا زیاد ...

چون خیلی اتفاقا شده که باید میرفتم و نرفتم چون بخشیدم کارای نابخشیدنیشو الان طلبکارم هس

اها یعنی مثل زنای دیگه از خواسته های خودت گذشتی برای اون ؟ که مثلا پس انداز کنی بدهی بدی و...؟ خ ...

چون دوسش داشتم و دیدم برای چیزی ناراحته گفتم باشه من اینو نمیخام تو اون کارو بکن تا حالش خوب شه