2777
2789
عنوان

با ۱۶۰ چیکار میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 32 پست
خودمم ماشین تو فکرمه.اطرافیان میگن حیفه

ن بابا حیف نیست 

حالا ک ماشینم نداری بهترین گزینه س

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
طلاهم همينجوريه بعد ممكنه تا اخر سال بياد پايين اما عيد ميره بالا اگه سرمايه گذارى بلند مدته هرچى بگ ...

هرکاری کنم به امید خدا تا عید باید انجام بدم.چون احتمالا دوباره بعد عید همه چی بره بالا

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دست من بود ماشين ميخريدم چون يكي از هدفامه

منم خیلی ماشین دوست دارم.انشالله به هفت به زودی میرسی

مثل یه تیکه آهنه ولی جنسش از طلاست  بری توی طلافروشی بگی میخوام از توی گاوصندوق درمیاره بهت میف ...

چه خوب نشنیده بودم.

وای بمیرم واس خودم چقد مغزم فقیره فک کردم 160 هزار تومن میگی  

اگه ندارین ماشین وگرنه طلای آبشده

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
طلای نساخته چیه،؟

منظورش شمشه

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
وای بمیرم واس خودم چقد مغزم فقیره فک کردم 160 هزار تومن میگی     اگه ندارین ماشین وگرنه ط ...

عزیزم😂