2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطلقه برای خانمهاس مثل مرحومه 

برای آقایون میگن زن طلاق داده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من و پارتنرم ۲۱ سال اختلاف سن داریم و ایشون یه ازدواج ناموفق داشته 

به خاطر شرایط من هنوز جور نشده که رابطمون رسمی بشه 

ولی بی نهایت راضی ام 

چیزی که باید بهش توجه کنی علت طلاق آقا و رفتارش و برخوردش توی زندگی مشترک سابقش هست، و اینکه حالا چطور راجب همسر سابقش حرف میزنه...

و از همه مهم تر اینکه ایشون مرد زندگیه و به طبع یه زن زندگی میخواد نه یه دختر بچه که تازه زندگی رو یادبگیره، خیلی رفتارای خام پسرونه هم البته نداره 

پابه پاشون رفتن اگه خودت مجردی یکم سخته،ولی اگه مرد خوبی باشه زندگیت بهشت میشه و برعکس اگه گیر بد ادمی افتاده باشی جهنم

رابطه با مرد مطلقه حد وسط نداره،یا بهشته یا جهنم

منم با یه آقایی آشنا شدم قراره چند روز دیگه بیان خواستگاری

ایشون ازدواج ناموفق داشتن

تا الان کاملا با شرایط روحی من سازگار هستن

برام مهم نیست ازدواج قبلیش شاید خانوادم رضایت ندن نمیدونم ولی مطمئن هستم از نزدیک ایشون ببینن متوجه متانت ایشون میشن

برام دعا کنید

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
من و پارتنرم ۲۱ سال اختلاف سن داریم و ایشون یه ازدواج ناموفق داشته  به خاطر شرایط من هنوز جور ...

این درست ولی کسی نمیاد بگه من مقصرم یا شاید یه مسائلی رو بخواد پنهون کنه حالا چه مرد چه زن 

این درست ولی کسی نمیاد بگه من مقصرم یا شاید یه مسائلی رو بخواد پنهون کنه حالا چه مرد چه زن 

عزیزم مشاوره برای همین وقت هاست 

شما نباید ببینی چی میگه،رفتارش رو باید بسنجی 

هر ادمی یه سری رفتار قابل کنترل داره و یه سری خرده رفتار ها که غیرقابل کنترله 

شما باید از یه مشاور کمک بگیری 

منم با یه آقایی آشنا شدم قراره چند روز دیگه بیان خواستگاری ایشون ازدواج ناموفق داشتن تا الان کاملا ...

انشالله که خیره از خدا میخوام بهترین ها رو نصیبتون بکنه میشه بپرسم کجا آشنا شدین