خواهرای عزیزم اگه تاپیکای قبلیمو خونده باشین در جریان قرار میگیرین.ولی خلاصه اینکهچند سالیه میدونم شوهرم یه زن صیغه ای داره و مجبور شدم به خاطر بچه های کوچیکم و ابروم صبوری کنم.الانم کسی خبر نداره و نمیخام خبر دار بشن.حرفم اینه من زندگیمو دوس دارم.و یه جورایی دوس دارم بیخیال اون زنیکه بشم و فراموش کنم.البته شوهرمم همه جوره زندگی ایده ال رو فراهم کرده برام.ولی حرفم اینه خیلی برام سخته و همش فکرش تو سرمه.اینکه شوهرم میره بیرون با خودم میگم الان با اون زنیکس.و ازین چیزا.تو رو خدا شما بگین من چیکااااار کنم که فراموش کنم وزمدگی عادیمو داشته باشم و حال دلم خوب باشه.البته خیلی ذکر و دعا میخونم.تو رو قرآن سرزنش نکنین چون هیشکی جای من نیس.فقط بگین چطوری بیخیاااااالش بشم و فکر کنم همچین چیزی اتفاق نیوفتاده.اگه کسی مشاور خانوادس یه راه حلی جلو پام بزاره خیلی دعاش میکنم.التماس دعا از همتون
وقتی همسرتون خیانت کرده و میکنه و شما میگید زندگی تون رو دوست دارید متوجه نمیشم چیش رو دوست دارید؟ شاید از من دلگیر بشید ولی وقتی شما با خودتون رو راست نیستید هیچکس نمیتونه کمک تون کنه
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
هیشکی به جای من نیس.من سرزنش نخاستم راهنمایی خواستم.کمکم کنین با خودم کنار بیام
اسی عزیزم من رفتم یه سر تاپیکات خوندم من حس میکنم شما شخصیته وابسته ای داری درواقعه وابسته همسرت هستی تا این که دوستش داشته باشی یا به خاطر بجه ها آخه خیلی سخته کنار اومدن با این قضیه البته اگه مستقل بودی وکاری داشتی یا حمایت خانواده قطعا وابسته این مرد نمیشدی
هیشکی به جای من نیس.من سرزنش نخاستم راهنمایی خواستم.کمکم کنین با خودم کنار بیام
اخه باید بهت دروغ بگند تا تو اروم بشی
من از خانومی که همسرش زن صیغه کرده بود پرسیدم اگر بچه ات معلول ذهنی بود ولی به جاش شوهرت با تو بود را بیشتر دوست داشتی یا الان بهم گفت که معلول داشتم راحتتربودم
اسی عزیزم من رفتم یه سر تاپیکات خوندم من حس میکنم شما شخصیته وابسته ای داری درواقعه وابسته همسرت هست ...
نه عزیزم وابسته نیستم.من فکر دوتا بچه طفل معصومم هستم وقتی بهشون نگاه میکنم بهشون میگم من هر چیزیو تحمل میکنم.میدونم اگه خانوادمم بفهمن پشتم هستن ولی نمیخام ادیت بشن و خیلی از ابرومون میترسم.فقط عزیزم خیلی دعام کن تا به ارامش برسم.میدونی من اون زن رو نفرین کردم و از خدا خاستم تقاص کارشو پس بده و شوهرمم همینطور که خیلنت کرد بدترین خیانت عمرشو ازون زنیکه ببینه و تقاص بده البته نه با جونش.فقط خاستم خدا هدایتش کنه.