2777
2789
عنوان

🙂💔از چهرم اصلا خوشم نمیاد

206 بازدید | 20 پست

حس میکنم هیچ وقت هیچ آدمی نمیتونه من رو بخاطر چهرم دوست داشته باشه   نمیتونم زیاد  کنار آدما بشینم همش خونه م حس میکنم افسرده شدم💔

بامن ازمنطق حرف نزنیداستوره من پاتریکه  لگد زدن مختص به اسب و الاغ نیست خود من گاهی چنان لگدی به بختم زدم که اسب و الاغ به نشانه ی احترام کلاهشونو برداشتن هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است .این تحفه ای که شما می بینید ده بیست درصد بدتر می شود که بهتر نمی شود . بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می توانید او را بپذیرید، مباركتان باشد . اگه نه بروید دنبال كارتان و رهایش كنید.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چه شکلی هستی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان عکس میفرسته 

همه میگن خوشگله

😏

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عکس بده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اصلا اینجوری فکر نکن . بخدا من ی آدمایی رو میشناسم که از نظر ما ببخشیدا سگم نگاهشون نمیکنه 

بعد ی شوهرایی دارن که جونشونو واسه خانومشون میدن 

اصلا عشق به قیافه نیس الکی خودتو با این حرفا اذیت نکن

به من تو خیابون گفتن زشتی

قلباشون زشت و کثیف بود عزیزم

یه ادم عاقل هیچوقت همچین حرفی نمیزنه

اونا دلشون پر از سیاهی و عقده هست

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

حسش درست نمیشه کامل اعتماد به نفس نمیگیره

آره بینیمو عمل کردم

ولی بازم کلی مشکل دیگه رو خودم میزارم  هر کی هم میاد ابراز علاقه کنه میگم من که زشتم حتما حسش دروغه نسبت بهم

بامن ازمنطق حرف نزنیداستوره من پاتریکه  لگد زدن مختص به اسب و الاغ نیست خود من گاهی چنان لگدی به بختم زدم که اسب و الاغ به نشانه ی احترام کلاهشونو برداشتن هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است .این تحفه ای که شما می بینید ده بیست درصد بدتر می شود که بهتر نمی شود . بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می توانید او را بپذیرید، مباركتان باشد . اگه نه بروید دنبال كارتان و رهایش كنید.  
حسش درست نمیشه کامل اعتماد به نفس نمیگیره

خب شاید واقعا ایرادی داره تو صورتش

اگه اون برطرف شه حالش بهتر میشه

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁