2777
2789
عنوان

این کرم اصل یا تقلبی؟؟؟

177 بازدید | 6 پست

از فروشنده لوازم ارایشی خریدم خیلی ازش پرسیدم اصله یا نه برگشت داره یا نه پوستم خراب نشه گفت اونا ک خراب میکنن پاکستانی هست این ایرانیه و مشتری زیاد داره دیگه گفته خوبه ولی من باز میترسم استفاده کنم بعدا صورتم خراب بشه بنظرتون خوبه؟ کسی استفاده کرده ؟

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه خواهرانه بهت میگم نزن من میدونم این ها چقدر بده بعد اینکه تموم بشه دوره استفاده ودیگه نزنی صورتتو پر کک مک لک وچروک میکنه

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
نه نه خواهرانه بهت میگم نزن من میدونم این ها چقدر بده بعد اینکه تموم بشه دوره استفاده ودیگه نزنی صور ...

مرسی از کمکت چشم نمیزنم پس ارزششو نداره

چجوری جرات میکنی اینا رو یزنی .. کرم کارخونه ای با صد تا نام و نشون و مشخصات میخریم هیچ اثری نداره . ...

اره واقعا درسته

مرسی از کمکت چشم نمیزنم پس ارزششو نداره

اره عزیزم تا موقع که بزنی اینقدر سفید صاف میشه صورت ولی خدا نکنه اعتیاد پیدا کنه پوستت پاکستانی و ایرانی هم نداره هر کرمی که دیدی خیلی زود سفیدت کرد یعنی هیدرکینون  کورتون داره که به شدت اعتیاد آوره برا پوست نازک میکنه و سد دفاعی پوستو از بین میبره بخاطر همین آفتاب چندین برابر پیشتر  به صورتت آسیب میزنه 

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊