2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خیلی وابسته منه 😭

149 بازدید | 5 پست

تقریباً دوماه دیگه باید زایمان کنم بارداری ناخواسته بود 

دخترم ۱۰ماهشه و شدید وابسته منه 

نمیدونم چ غلتی بکنم ازبس فکر خیال کردم دارم داغون میشم 

ی شب رفتم عروسی گذاشتم سه ساعت پیش همسرم قدری گریه کرده بود هق هق میکرد تا منو دید آروم گرفت تو بغلم خوابش برد،،

خودم نمیدونم چجوری دو روز بچمو نبینم برم بیمارستان 😭

الآنم بخاطر این بارداری دیشب دکترم گفت ۴۸ساعت بستری شو ایقد التماس دکترمو کردم ی راه دیگه برام گذاشت،،

کسی بوده تو این شرایط؟؟

شوهرت باهاش بازی نمیکنه؟بهش غذا نمیده؟ از الان یه سری مسئولیت بده بهش که هم خودت راحت باشی هم بچه عا ...

اره بازی می‌کنه ولی عجیب از روزی ک دنیا اومده ب خودم وابسته بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همین بود به حدی وابسته که کوچیک تر بود بخاطرش بچمو سقط کردم بازم شدم ولی نزدیک زایمانم بیشتر بردم خونه خواهر و مامانم اون دو روزم خونه خواهرم موند مشکلی هم نداشت الانم هفته ای دو سه روز میاد خونه خالش چون بچم کوچیکه نمیتونم خوب بهش برسم از الان عادتش بده جایی از دو ساعت شروع کن برسون به یه روز و یه شب کامل

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دختر منم همین بود به حدی وابسته که کوچیک تر بود بخاطرش بچمو سقط کردم بازم شدم ولی نزدیک زایمانم بیشت ...

دعاکن برام خودمم نمیتونم تحمل کنم دو روز نبینمش😭

دعاکن برام خودمم نمیتونم تحمل کنم دو روز نبینمش😭

منم همش غصه میخوردم ولی اصلا یه حالی داره اذیت نمیشی من هر موقع چند ساعت نمیدیدمش حتی گریه میکردم این آخریا داغون بودم ولی سر زایمان خیلی راحت با ندیدنش کنار اومدم شاید تاثیر هورمون ها باشه ولی بهت قول میدم راحت بگذره ذهنتو درگیر نکن بلاخره میگذره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید