2777
2789
عنوان

حالم خوب نی پول جهازمو بدم شوهرم عروسی بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2491 بازدید | 154 پست
ندیگه قرض نمی فهمن چیه میگن باید سرویس چوب میخریدین ک پولشو دادین فک می کنی اینو قرض حساب میکنن آخه& ...

میتونید رو صورت جهیزیتون سرویس چوب بنویسید حتی اگه نخریدید حتما بنویسید که خریده شد. اونم نترس خونشو که بدون مبل نمیزاره یکم دستش باز بشه خودش میخره فقط سعی کن بعد عروسی همش نگی زود بخر چرا نمیخری. بعد یه مدت که مطمعن  شدی پول دارید بخرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم میگه بگیرین بخدا کلافه ام 

ببین دل خودت چی میگه

من اصلا از مراسم عروسی خوشم نمیومد. تازه خورد به کرونا خوشحال هم شدم

ببین روحیه ت چطوره؟ اگه دوست داری شب عروسی بزنی و برقصی خب بگیر. 

فقط خودت میتونی تصمیم نهایی رو بگیری

میتونید رو صورت جهیزیتون سرویس چوب بنویسید حتی اگه نخریدید حتما بنویسید که خریده شد. اونم نترس خونشو ...

ینی شما میگین الان موافق باشم خانوادم ک راضی شدن منم حرفی نزنم حتی اگه هزینه های دیگه هم بخواد کم میشه ؟

اینجوری نشون میدم درکش کردم و پشتش بودم ینی واقعا اینارو می بینه 

قبول کرد تموم شد جلو خودش صحبت کردن دیگه چی بگم 

کاش همون که گفتم یه دست خط بده یه مامانت فقط واسه این که فردا نکن سرویس چوب نیاورد 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
ینی شما میگین الان موافق باشم خانوادم ک راضی شدن منم حرفی نزنم حتی اگه هزینه های دیگه هم بخواد کم می ...

من همسر شما رو نمیشناسم. ولی. به نظر من که الان صحبتها شده و بزرگترها تصمیم  کرفتن و شما هم موافقط کردی. دیگه راهی نمونده که مخالفت کنی. مخالفتت برابر میشه با ناراحتی و اعصاب خوردی و بهم خوردن عروسیتون.   دوتا راه دارید مادرتون رو راضی کنید در حد یه شام دور همی تو خونه  یا رستوران عروسی رو جمع کنید یا  ساکت بشید و پول رو بدید و  عروسی گرفته بشه  و فقط ارایشگاهو اتلیت رو خوب انتخاب کن و واسه بقیه چیزا کوتاه بیایی. 

من همسر شما رو نمیشناسم. ولی. به نظر من که الان صحبتها شده و بزرگترها تصمیم  کرفتن و شما هم موا ...

مهمون از شهرستان میان فامیلای درجه یکم اصلا خودم روم نمیشه این همه راه بکوبن برای یه مراسم تو خونه دعوتشون کنم نمی‌دونم شاید گزینه دوم بهتر باشه بزارم پیش بره همینجوری و صدام در نیاد دیگه 

نده بگو ابرو دارم خانواده ام راضی نیستن پدرم گفته یا جهاز یا کوفت 

عروسی نگیر ولی جهازتو ببر بعدا پشیمون میشی

خونت داغون دلت خون متلک براه بعدم می بینی قدر نمی دونن بیشتر پشیمون میشی

من خودم خیلی صبوری کردم اما همه زندگی ها شبیه همه تجربه ها رو قدر بدون

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤