2777
2789
عنوان

حالم خوب نی پول جهازمو بدم شوهرم عروسی بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2491 بازدید | 154 پست
نده بگو ابرو دارم خانواده ام راضی نیستن پدرم گفته یا جهاز یا کوفت  عروسی نگیر ولی جهازتو ببر ب ...

اخه حرفارو زدن الان بگن نه میگن لج کردن یا به فکر سرو سامون گرفتن سریع بچه ها نیستن حتی قبل اینکه خانوادم قبول کنم همسرم منو مخاطب قرار داد ک خانوادت پیشنهاد مارو قبول نکنن ینی واقعا دارن دیگه با ما لج می کنن

مهمون از شهرستان میان فامیلای درجه یکم اصلا خودم روم نمیشه این همه راه بکوبن برای یه مراسم تو خونه د ...

دیگه بخوای تو خونه بگیری نباید دعوت کنی فقط چندتا از دوستان و خاهر برادرها باید باشن و تمام.  

منطقیش همونه. بخای الان حرفی بزنی بد میشه. وقتی خانوادها توافق کردن. فقط یبار به شوهرت بگو.  که بخاطر تو و دوس داشتنت و زودتر کنار هم باشیم کوتاه میام. و الا دوست داشتم عروسی خوب بگیریم و جهازمم کامل باشه.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا سرم داره میترکه نمی‌دونین ک 😥امیدوارم بفهمه

انشاالله حل میشه یکم استرس رو این روزای اخر نامزدی ول کن با خدا احد  کن بگو خدایا سپردم دست خودت خودت جورش کن فردا یا اخر هفته هم  قرار بزار برید دوتایی دور دور. و اصلا هم بحث این چیزارو وسط نکش. اصلا فقط بگو بیا این روزای اخر نامزدی بریم یکم خوش بگذرونیم.   خاطره بسازیم فکرمون یکم ازاد بشه.   بهت نصیحت میکنم فقط بسپار به خدا از ته دلت. این یه روز رو به حرف من عمل کن ببین چقدر بعدا برات خاطره میشه فقط حرف هیچیرو وسط نکش  اونم حرف زد بگو ولش کن بیا فقط یه روز رمانتیک تو نامزدی داشته باشیم بعدا پشیمون میشیم.  

نمیدونم بخدا گیج گیجم الان مادرم اینا موافقت کردن می‌خوام خودم یکاری کنم نشه چی بگم اصلا ذهنم درگیره ...

باز هرجور که خودت صلاح میدونی.من و بقیه تو شرایط شما نیستیم شما خودت با توجه به شناختی که نسبت به شوهرت و خانواده شوهرت داری.تصمیم بگیر و زاویه هارو ببین.که بعدا.پشیمون نشی.اصلا همسرت باید یکم بسنجه شرایطو.عروسی انچنانی واجبه یا جهیزیه.بشین منطقی باهاش صحبت کن

عروسی مهم نیست اماجهازمهمه

یه جشن خانوادگی بگیرید، بریدآتلیه وارایشگاه، لباس عروس بپوشین وبزن وبرقص که هم خوش بگذره وخاطره هاش بمونه هم کم هزینه بشه، ولی جهازت مهمه که ناقص نباشه عزیزم، چرابیای اوقات خودتو تلخ کنی همش استرس داشته باشی وجهازتونصف ونیمه بخری که مردم میخان بیان یه شب شام بخورن برن؟؟ 

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
مادرم راضی نمیشه 

عزیزم به مادرتون احترام بزارین ولی اجازه ندین بایه تصمیم اشتباه پشیمونی به باربیاد، شمامقدمات کارروفراهم کنیدبالاخره ایشون هم راضی میشه

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
اگه میشد همون پارسال میشد همسرم گفت نگیریم گفت الا بلا باید بگیری

عزیزم من درکت میکنم توچندراهی قرارگرفتی، اماباچندنفربزرگترصحبت کنیدکه مادرت قبولشون داره اوناهم بیان بامادرصحبت کنن، انشالله قانع میشه

نمیدونم والا هرچی به صلاحه بشه 

انشالله درست میشه، دعامیکنم برات🌱🌱🌱🌱🌱