2777
2789
عنوان

حالم خوب نی پول جهازمو بدم شوهرم عروسی بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2491 بازدید | 154 پست

پول جهاز بدی که پدرشوهرت اقوامشو دعوت کنه ؟! من باشم به هیچ عنوان همچین کاری نمیکنم هر چقدر هم شوهرم ادا حال بدها رو در بیاره 😁 شده عروسی نگیرم ولی پول بابت دعوت کردن یک عده که قرار نیست سالی یکبار هم ببینم نمیدم

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی میگه؟ خانواده همسرت؟ بعد از جهیزیت ایراد نگیرن؟؟؟ خب جشنتو سبکتر بگیر چه کاریه جشن شلوغ

میخوایم سبک بگیریم ولی فعلا دستش خالیه ملکش فروش نمیره میگه شما بیاین این کارو کنین عروسی بگیرین زودتر ازون طرف میگه ما خودمون سرویس چوب می گیریم 

اصلا از جهیزیه ت نزن،هم گرونتر میشه و میفتین تو خرج زندگی و قسط و وام نمیتونی بخری،هم بعدا خانوادش بهت میگن جهیزیه ت کم بود،حالا اومدی با پول پسر ما داری میخری

ما صبور نبودیم😔مجبور بودیم....💔💔💔

عروسی یه شبه و تمام میشه. ولی عکساش میمونه. من جای تو باشم میگم فقط هزینه آرایشگاه، کرایه لباس و یه آلبوم بیست تایی عکس برای یادگاری رو  بدن. شب هم با اقوام نزدیک برید باغ یکی از دوستان یا آشنایان و جشن بگیرید. اینکه جشن خیلی بزرگی نبوده، مهمون زیاد نباشه، مهم نیست. مهم اینه عکس داری. حالا این نظر منه. خودم فقط عکس زیاد گرفتم و بقیه اش رو رفتیم سفر. یه مهمونی هم بعد سفر برای دوستان و چند نفر اقوام نزدیک تو رستوران گرفتیم.

ولی مبل و لوازم منزل رو بهتر بخر. چون خریدش سخته و هر روز باهاش درگیری. جلو چشمت هست.

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم

ب نظرم عروسی نگیری خیلی بهتره تا پول جهازت و بدی ی مشت آدم بیان بخورن بریزن تهشم ایراد بگیرن

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒